tiistai 7. lokakuuta 2014

Haaste - punaisen pyöreän maton paikka

Punaisen maton haaste on kiertänyt blogista toiseen ja VillaILONAn Liina heitti sen myös tänne suuntaan. Luumutar Sannalta alunperin lähtöisin olevan haasteen tarkoitus oli siis miettiä mihin laittaisi punaisen maton, mikäli olisi itse mukana Suomen kaunein koti-ohjelmassa. Hauskaa saada haaste ja todeta, että paikka olisi täysin sama kuin mihin sen viime vuonna oikeastikin asetimme kyseisessä ohjelmassa.
Eli suoraan tuulikaapista astuttaessa salin puolelle avautuu näkymä melkein kaikkialle taloon. Ja mikä tärkeintä, paikasta näkee suoraan läpi talon ulos kaupunginlahdelle. Huonekalut ovat sen jälkeen muuttaneet paikkaa jonkin verran, pöytä pienempänä ikkunan  eteen ja sohvaryhmä pöydän paikalle, mutta silti kuvaan teille nyt näkymän, mikä ei niin usein esiinny blogissa, mutta näkyy myös samaiselta paikalta. Nimittäin kuvakulma eteistilaan. Tämä myös siksi, että siirsin vanhan senkin paikalle kierrätyskeskuksesta viime vuonna hakemamme 50-luvun yksilön ja niitä kuvia en olekaan vielä täällä ehtinyt postata. Joten pitemmittä puheitta, ollos hyvä. Eteinen ja ilmainen hankinta kierrätyskeskuksesta. (ja taulut, joista toinen vaatii päivityksen ja toinen edes sen kuvan. Vaiheessa, vaiheessa...)
Kenellähän tämä haaste ei vielä ole ollut? Kokeillaanpas seuraavia bloggaajia Char and the city, Vaaleanpunainen hirsitalo, Ex-minimalistin tunnustuksia ja Homevialaura.

Alkuperäinen haaste siis kuuluu näin:

Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka
Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. 
Muistathan mainita  haasteen alkuperän ja linkität sen Luumutar-blogiin/tähän alkuperäiseen haastetekstiin, kiitos! 


-tuija-


10 kommenttia:

 1. Olipa kiva kun tähän tartuit. :) Ja täytyy tunnustaa, etten minä (tollo) edes tajunnut että tehän olette tosiaan ihan oikeastikin punaiselle matolle paikan pohtineet!
  Tuo teidän etenen (kuten koko kotinne) on kyllä niin kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän se oli toistamisenkin miettiä matolle paikkaa. Mutta ei, ei se vaihtunut :)

   Poista
 2. Siis oikeastiko tuollainen lipasto ilmaiseksi kierrätyskeskuksesta? Täällä vastaavista joutuu maksamaan muutaman satalappusen... Kiitos haasteesta, ryhdyn miettimään punaiselle matolle sopivaa paikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmainen oli :) tosin hankinnasta on aikaa reilu vuosi. Vielä reilu vuosi sitten täällä kierrätyskeskuksessa kaikki tavarat olivat ilmaisia, mutta nyt niissä melkein kaikissa on hinta. Lipaston hankinta-aikaan osassa oli jo muutaman kympin maksu, mutta tämä oli edelleen ilmainen.

   Poista
 3. Ooooh.. Minä en enää kestä yhtään näitä sinun löytöjä! :) Aivan ihana. Arvaa olenko etsinyt tuollaista täydellistä senkkiä jo tovin. Meidän pikkukaupungissa ei ole tarjolla _mitään_ ei vaikka maksaisin. Saati sitten mitään noin kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tiedän tunteen. Muakin kadehdituttaa, kun joku tekee mielettömän löydön. En siis kadehdi ostettuja tai uusia tavaroita vaan sellaisia -ei voi ollatotta- löytöjä :)
   Ei täälläkään enää oikeen kierrätyksestäkään tee löytöjä, toista oli muutama vuosi sitten.

   Poista
 4. Oliko tuo ihana senkki siis ilmainen kierrätyskeskuksesta! Aivan mahtava löytö, onnittelut :) Eteinen näyttää hienolle myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ilmainen silloin vuosi sitten, kun se hankittiin. Enää ilmaisia juttuja ei sielläkään tahdo olla, vaan kaikissa on ainakin hiukan hintaa. Kiitos :)

   Poista
 5. Onpa ihana 50-luvun yksilö ja kauniita kuvia muutenkin! Luin samalla tuon edellisen postauksesi, olen tainut aiemminkin kommentoida, että siellä näyttää ihan hämmästyttävän samanlaiselta kuin täällä Loviisassa :D Kirkko, talot, kadut... :D Eli ihanan idylliseltä <3 -Pauliina

  VastaaPoista
 6. Siis mitä kummaa, internet nielaisi eilisen kommenttini :o
  Sen sisältö oli suunnilleen: hahhah noita tauluja, ihanaa että teidän koti on keskeneräinen, kyllästyttää semmoiset viimeistä piirtoa myöten viimeistellyt blogikodit, jotka näyttävät sisustuslehtien sivuilta. Mitä hauskaa on "valmiissa" kodissa? Tällaiset epätäydellisyydet tekevät kodista täydellisen. Siellä eletään, eikä asuta jossain kiiltokuvassa. Tosin, on olemassa kaunista ja rumaa keskeneräisyyttä. Näkisitpä meidän keittiön lattiat :(.

  En kykene vieläkään kommenotimaan tuota senkkiä. Se on liian ihana, ja ottaa pannuun ettei meidän kierrarissa ole koskaan tuollaisia aarteita. Kade :)

  Millis

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!