keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pellavapussilakanat alennuksessa

Syksy on saapunut ja sen huomaa. Parina viime aamuna lämpömittari on näyttänyt nollaa ja sen kunniaksi petasin sänkyyn tummemmat pellavalakanamme. Jos joku teistä vielä haaveilee omista pellavapussilakanoista, eikä ole niitä aiemmin raskinut ostaa, on Kodin 1:ssä vielä tämän päivän -40% kaikista pussilakanoista, myös niistä pellavaisista. Tyynyliinat ja aluslakanat heltiävät puoleen hintaan. Alennus näkyy ostoskorissasi ennen maksua. Tilasin sieltä jo aiemmin täydennystä pellaliinavaatteisiimme ja neljä pellavapussilakanaa ja neljä tyynyliinaa maksoivat reilun satasen. Se on jo kohtuullista.


Joko sinä sorruit näihin?

-tuija-


26 kommenttia:

 1. Äh, en sortunut, sillä odottelen kuumeisesti pellavapussilakanoiden uusia sävyjä. Uskoisin, että se musteensininen olisi ihan täydellinen meille tuplapeitteen päälle päiväpeitoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ex-minimalisti blogin Riikka olikin ostanut Juuri tuplaleveän pussilakanan päiväpeitoksi ja hienosti näytti toimivan :)

   Poista
 2. No en vielä. Piti käydä tarkistaan, että onko tuplapeittoon saatavilla, mutta unohdin. Lompakko toivoo ettei ole, minä toivon että on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oliko? Ennen postausta tarkistin, että yleensäkin pellavaisia pussilakanoita oli siellä jäljellä. Pelkäsin että muuten huutelen turhaan, kun ootte jo kaikki ostanut verkkokaupan tyhjäksi ;)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, nyt pihikin voi ostaa:).

  VastaaPoista
 4. Ostaisin enemmänkin, mutta mieheni kutsuu lakanoita nimityksellä juuttilakanat tai postipussi ja vaatii aina liukulakanoita. Tavalliset lakanat ovat saaneet pellavoiden ilmestyttyä liukulakana nimityksen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Repesin ihan täysillä. Liukulakanat! Juuttilakanat :)

   Poista
 5. Hihii, itse käytin myös samaisen alennuksen Kodin1:n pellavalakanoihin ja -tyynyihin:) Vielä odottelevat tuolla pesuun pääsyä ja sitten saan uutukaiset lakanat sänkyyn, ihanaa! Pellavalakanat♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan puoli sisustusblogimaailmaa onkin käyttänyt tarjouksen hyödykseen :) Omistan minäkin jo useammat ja tykkään kovin :)

   Poista
 6. Heh, voi olla pellavalakanoiden myynnissä nyt jonkinmoinen piikki havaittavissa. :) Minäkin ostin uudet lakanat ja parit extratyynyliinat ja pukinkonttiinkin yhdet setit. Olisin halunnut vaaleanharmaat, mutta verkkokaupasta taisivat olla loppu? Kelpaa nuo peruspellavankin väriset kyllä. :) Kun halvalla saa, niin hulluahan se olisi tilaisuus jättää käyttämättä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla. Niin kuin jo Sannalle sanoinkin, piti ennen postauksen julkaisua käydä katsomassa onko niitä edes enään :)

   Poista
 7. Kyllä käytin tilaisuuden hyväksi. Yhdet jo on ja eikun paranee käytössä. Ihanat ovat☆☆☆☆☆
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun ovatkin hieman kovemmat, mutta pesu pesulta muuttuvat ihanimmiksi. Lisäksi pellavaisissa en palele talvella :)

   Poista
 8. En sortunut.
  Pidän enemmän hyvänlaatuisesta puuvillasatiinista ja -percalesta. Mikä onkaan ihanampaa kuin puhtaat kiiltäväksi mankeloidut aluslakanat ja hyvin silitetyt tyynyliinat ja pussilakanat?
  Minusta pellavalakanat ovat "nuhruisen" näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on noita puuvillasatiinisia ja tykkään kyllä niistäkin, mutta inhoan silittämistä ja mankelointia :) Pellava on siitäkin kiva, ettei tarvitse muuta kuin pestä ja kuivata. Minusta ulkonäkö on ihanan rento eikä yhtään nuhruinen, mutta makuasioitahan nämä ovat :)

   Poista
 9. Kyllä sorruin :), eilen tilattu valkoiset pussilakanat ja 4 tyynyliinaa :)

  VastaaPoista
 10. öööööö, not! En ole vieläkään vakuuttunut pellavalakanoiden ihanuudesta vaikka kaikki niistä kirjoittaa :) Meillä mennään mankeloiduilla tai silitetyillä puuvillaisilla, laadukkailla! Jonkun pitää sponsata mulle pellavat että saan testattua, muuten en usko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Let' s make a deal. Ajelet tänne Ukiin antamaan mulla kasviopastusta kädestä pitäen ja minä yövytän sinut vierashuoneessamme ihanissa pellavissa :D

   Poista
  2. Ahhahaaaa! Sä oot ihan guru idoinesi :))))) Jos hommaat mulle muutaman päivän viikkoon lisää niin tuun kiljuen!

   Poista
 11. Voi ei, miksi huomasin tämän vasta nyt?? Nooh, lompakko kiittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, mutta niin kuin sanoit, lompakko kiittää :)

   Poista
 12. Kiitti Tuija, ehdin tilaamaan ale-pellavat viimeisenä päivänä! Iso säästö tuli, varsinkin kun tein kaksi tilausta samana päivänä :D Vähän sama, kun ois rahaa pankkiin laittanut. ;D

  VastaaPoista
 13. Oon yrittänyt bongailla Annon pellavaista aluslakanaa, joka toimii ääreishyvin myös pöytäliinana. Mutta ei sitä vissiin enää ole ollenkaan? Ei ollut Kodin1 eikä Anttilassa. Eikä kummankaan verkkokaupassa. Miksiköhän?

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!