keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Marble

Haipakkaa muualla, hiljaista blogissa. Niin se valitettavasti menee. Aamulla karautan loppuviikoksi kohti Helsinkiä ja Habitarea, mutta mahtuu mukaan onneksi myös hiukan huvittelua. Aion myös palkita itseni jollain allaolevista jutuista. Milläköhän?Koitan ehtiä palata perjantaina asiaan Habitare-postauksen kera. Nyt hyvää yötä!

-tuija-7 kommenttia:

 1. Olipa hauska tavata! Minä varmaan palkitsisin itseni tarjottimella niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Samaa kauneutta voisi vuoroin ihastella keittiössä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa :)

  VastaaPoista
 2. Oho, vai on Habitare taas tänä viikonloppuna. Toivottavasti ukkeli ei saa päähänsä, että sinne voisi taas lähteä. ;-) Nyt olisi kyllä asiaakin sinne, kun meiltä lähti äsken kuormallinen vanhoja romuja pois. Jippii! Mukavia Habitareja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah :) Joskus sitä ihmettelee, miksi piti taas lähteä, kun tuntuu ettei mitään uutta ole nähtävillä. Mutta jollain tavalla näistä eilaisista päivistä kyllä nauttiikin, niin nytkin. Jos ei muuta, niin kivoja ihmisiä tuli tavatuksi!

   Poista
 3. Ota kaikki!!!
  Mutta jos on IHAN pakko valita, tarjotin :)
  Millis

  VastaaPoista
 4. Huomasin. Parempi vaihtoehto: wow!! Eli kohta teillä alkaa saunaremppa, jonka tuloksia saadaan ihailla, jipii!

  Millis

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!