perjantai 5. syyskuuta 2014

Kauniita valaisimia joka kukkarolle

Vaikka toisin joskus kuulee väitettävän ja tv:n sisustusohjelmista tälläisen kuvan voi saada, eivät suunnittelijat käytä sisustuksissa ainoastaan kalliita designtuotteita. Päinvastoin! Suurimpaan osaan kohteista valitaan keskihintaisia, "merkittömiä" kalusteita ja valaisimia. Sen ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa, että lopputulos näyttäisi Ikean katalogilta  tai muuten  halvalla tehdyltä.  Poimin teille esimerkkinä kauniita  Markslöjdin valaisimia, jotka kaikki ovat  kivoja hinnaltaan, mutta joiden ulkonäköä hinta ei ole verottanut. Lisäksi näitä valaisimia varten ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, vaan niitä saa tilattua ihan  paikallisen sähköliikkeen kautta. Mikäli kiinnostuit, Markslöjdin uusin katalogi löytyy täältä. Mikä on sinun suosikkisi?


-tuija-


15 kommenttia:

 1. Pahan pistit ;) Kuudennen kuvan kohdalla olin sitä mieltä, että onpas kiva. Viidettä pitää vielä makustella, että mitähän olisin mieltä... Milkin kohdalla luulin, että meillä on voittaja mutta kyllä tuo viimeinen vie silti pisimmän korren :) Sehän sopii minne vain; keittiöön, olohuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen yöpöydän päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja selaapa vielä se katalogi, niin sitten vasta sekaisin olet ;)

   Poista
 2. Onpas kyllä tosi kauniita valaisimia! Tuo yksi näyttää vähän samalta kuin millainen on Lotta Agatonin keittiössä... (Kuvassa, jossa on Masters-tuoli)
  Mutta eniten taisin ihastua tuohon ekan kuvan sivupöytään. Tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä :) laitoin kuvan ensimmäiseksi, kun oli niin mahtava se pöytäkin!
   Huomasinkin tuon valaisimen Avotakassa Lotan keittiössä eilen. Kiva sekin!

   Poista
 3. Hienoja lamppuja kaikki, ja kuvat stailattu kauniisti kaikki sisistustrendit huomioonottaen, ruotsalaista huolellisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nähdään kyllä taas hyvän stailaamisen merkitys :)

   Poista
 4. Heissan, tiedätkö mistä tuon kuvaston saisi tai kuka on maahantuoja noille valaisimille? Ainakin rautakaupoissa noita on, mutta voiko tilata jostain katalogun tuotteita? Kiitos :-) -tarja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa tarja. Kuvasto on valitettavasti vain jälleenmyyjille tarkoitettu, joten siinä ei ole hintoja eikä se ole yleisessä jaossa kuluttajille. Toki oman kaupungin sähkö- tai valaisinliikkeessä se saattaa olla selattavissa ja ehkä heillä jopa on ylimääräinen kappale sinulle. Tätä merkkiä myy mm. Bauhaus, taloon.com, kodin1, rautakaupat, sähköliikkeet. Kun löydät katalogista mieleisen tuotteen, ota nimi ja tuotenumero ylös ja googlaa se, jolloin netistä voi löytyä juuri sille valaisimelle myyjä. Mallisto on niin iso, ettei sitä taida kukaan myydä kokonaisuudessaan, mutta tilaamalla saa kyllä. Itse käytän oman kaupungin sähköliikettä tilaamiseen ja aina on kaikki valaisimet sitä kautta saatu.

   Poista
 5. Onpa kauniita valaisimia! Meillä on ollut etsinnässä jo pitkään valkoiset seinävalaisimet ja nyt löytyi hyvä vaihtoehto, nimittäin tuo Bin L1 (s.87). Harmillisesti en tosin löytänyt hintaa sille. -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkkiä saa tilattua normaalisti kaikista sähkö- ja/tai valaisinliikkeistä ympäri maan. Kysäisepä hintaa oman kaupungin sähköliikkeestä. Hinnat alkavat muutamasta kympistä ylöspäin, aina noin pariin sataan euroon asti. Koska kuvasto on suunnattu jälleenmyyjille eikä kuluttajille, ei siinä valitettavasti ole hintoja.

   Poista
 6. Ihanaa, kun joku jaksaa muistuttaa tällaisista! Kaikki design ei tosiaan ole yltiökallista ja sen vuoksi ei kannatakaan sortua ostamaan designkopioita. Milk ja viimeisen kuvan valaisin kutkuttaisi minua eniten. Upeasti stailatut kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin :)
   Näissä kuvissa stailauskin on vielä kohdallaan. Yritin selvittää stailaajaa, mutta pimentoon jäi!

   Poista
 7. Olen aina ollut sitä mieltä, että kauniin sisustuksen luominen ei ole lompakosta kiinni, vaan ideoista, uskalluksesta, kokeilusta ja halusta tehdä itse.
  Ja tietysti siitä viitsimisestäkin, että jaksaa ravata kirpparit ym, jotta löytää ne palaset jotka istuvat omaan kokonaisuuteen. Ja sitten voi hemmotella itseään sillä yhdellä tai parille design-jutulla, kuin pisteenä i:n päälle :) Markslöjdin valaisimet on kivoja, eniten näistä tykkään ylimmän kuvan pöytävalaisimesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen! Rahalla on helpompi sisustaa ilman lahjoja, pienempi budjetti kysyy jo enemmän ammattitaitoa ja mielikuvitusta.

   Poista
 8. This is really a good article, I really like


  If you want to buy cheapest elo boost
  Place open http://lol.vipmmobank.com/

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!