maanantai 4. elokuuta 2014

Stailausta

Visuaalisen markkinoinnin keinot, kuten esimerkiksi tuotekatalogien stailaus, ovat varsin tehokkaita markkinoinnin osa-alueita ja vaikuttavat suuresti yrityksestä saatavaan mielikuvaan sekä imagoon. Tätä markkinointikeinoa on käyttänyt hyväkseen viime aikoina esimerkiksi Lundia, joka palkkasi taitavan stailistin ja bloggaajan Lotta Agatonin stailaamaan tuotekataloginsa. Lotan raikkaat asettelut ja materiaaliyhdistelmät nostivatkin perinteisen perheyrityksen imagoa nykyaikaisena ja modernina brändinä monta piirua ylöspäin.

Tänään todistin jälleen visuaalisen markkinoinnin tehokkuutta yritysmielikuvan rakentamisessa, kun törmäsin erityisen taitavasti stailattuihin kuviin. Kuvissa lähes jokainen tuote näytti haluttavalta ja kiehtovalta. Etenkin yksi kuvissa esiintynyt rahi herätti mielenkiinnon niin, että aloin tutkia ostopaikkaa tarkemmin. Yllätys oli melkoinen, kun kävi ilmi, että tuotteet olivat kaikki Jyskistä! Siis Jyskistä, jota en pidä varsinaisesti sisustushankintojeni ykköspaikkana.

Stil Inspirations-blogin kirjoittaja, sisustussuunnittelija sekä stailisti Pella Hedeby on tehnyt kerrassaan hienoa jälkeä. Ihan ensimmäiseksi ei tulisi mieleen, että kuvien tuotteet löytyvät tutusta Jyskista. Vai mitä sanotte te arvoisa raati?

No miten sitten kävi sille rahin metsästykselle? Huonosti minun kannaltani. Rahit olivat myyty loppuun ja jäin nuolemaan näppejäni. Ihmekö tuo! Kaunis houkutteleva tuote ja hintakin vain 25€


-tuija-


15 kommenttia:

 1. Tuon rahin voisin ostaa meillekin. Ja vielä Jyskistä - uskomatonta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanos muuta :)
   Minäkin olisin ostanut, mikäli en olisi myöhästynyt!

   Poista
 2. Kyllä, Jyskistä tekee löytöjäkin :) Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. WHAT! Harvoinpa tulee Jyskissä pyörähettyä muuta kuin peitto-ostoksilla. Täytyy siis käydä useammin ja tarkemmalla silmällä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jysk on kyllä tehnyt ryhtiliikettä parempaan suuntaan. Viime syksynä löysin Jyskistä isot kromiset lyhdyt, vain murto-osalla muiden ostopaikkojen hinnasta :)

   Poista
 4. Jyskistä tosiaan tekee hyviä löytöjä! Mun paras työtuoli ikinä on Jyskin tarjouksesta, paljon parempi istua kuin erään suuren toimistokalustemyyjän tonnin tuolit, ja tämä maksoi tarjouksessa 65 euroa, normaalihintakin oli alle satasen!

  Maritta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maritta!
   Karvas kokemukseni jyskistä on sen Suomeen rantautumisen ajoilta, jolloin nuoruuden rahattomuudella ostin halvimmat mahdolliset lakanat sieltä. Ne olivat niin surkeaa laatua, ettei niitä voinut käyttää kertaa enempää. Sittemmin en ole kauheasti liikkeessä käynyt, kunnes parin viime vuoden aikana olen herännyt uudelleen sen olemassa oloon. Uskon kyllä edelleen vahvasti siihen, ettei ihan halvalla yksinkertaisesti pysty teettämään kestävää ja laadukasta, mutta kun kriteerit asettaa hinta-laatusuhde-muotoon, voi varmasti tehdä jotain löytöjäkin.

   Poista
 5. Ei ole totta! Enpä tosiaan olisi arvannut. Yleensä Jyskistä tulee mieleen ne kirkuvan väriset meinoslehtiset, jotka on kaukana tyylikkäästä. Hieno panostus tältä firmalta laittaa ammattilainen asialle ja kohottaa mielikuvaa rutkasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satsaaminen kunnon stailistiin, on todella kantanut hedelmää :))

   Poista
 6. !!!
  No huhhuh! Noi tikkaat vei mun huomion. Uskomattoman hieno asettelu!

  Mä oon kyllä ostanut Jyskistä aikanaan todella laadukkaitakin lakanoita, ohuen ohutta puuvillaa. Mutta siellä laatu vaihtelee ihan hirmuisesti.

  Mutta nuo tikkaat... ei kai ne oo Jyskistä? :o (äkkiäkauppaan...)

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halvalla ei taida saada hyvää, vaikka mistä ostaisi.
   Millis, valitettavasti tikkaat taitavat olla vain somisteena :(

   Poista
 7. Minä kierrän säännöllisesti Jyskissä tarjousten perässä. Toistaiseksi olen hankkinut vain naulakon ja pari tyynyä, mutta kyllä siellä aina taljoja sun muita katselen. Ja odotan, että erään säilytysjakkaran hinta tippuisi joku päivä, se on vähän saman mallinen kuin esittelemäsi keraamiset pöntöt.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!