tiistai 19. elokuuta 2014

Sohvapöytäsyndrooma

Jonkin asteisen karsimis- ja kalusteensiirtoperaation seurauksena pääsi käymään niin, ettei meillä ole tv-huoneessa pöytää ollenkaan. Kiinnitin asiaan parempaa huomiota vasta kun toinen puolisko istui sohvalla kahvikuppi sylissä ja mietti, että kyllä tähänkin huusholliin on pöytä poikinensa ostettu, mutta missään niitä ei näy. Siltä istumalta kannoin kaikki pöydän korvikkeeksi kelpaavat esineet huoneeseen ja siihen  ovat jääneet. Jakkara, maalattu puupölkky ja Kartellin Stone. Myöhemmin jopa ajattelin, että asetelma on ihan ok. Kivan sohvapöydän metsästys silti jatkukoon, mutta ei kiirettä. Mulla on vähän aina ollut sellainen sohvapöytäsyndrooma, mieleistä ei tunnu löytyvän.                                              Ehdotuksia? Platnerin ostan, jos joskus lakkaan köyhtymästä!

                                              -tuija-
10 kommenttia:

 1. Platner olisi minunkin haaveeni, mutta hinta on vielä ollut tehokas este yhteiselolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Samasta syystä tiemme eivät ole kohdanneet :)

   Poista
 2. Mulla on samanlainen sohvapöytäsyndrooma, ja en edes päästä niitä meidän "kaikkia sohvapöydästä käyviä" esineitä pesiytymään olohuoneeseen :-) Joten siellä olohuoneessa on nyt sitten sellainen tanssilattia keskellä :-) Minä olen nyt päässyt sellaiselle asteelle, että olen ajatellut tilaavani kaksi päällekkäin menevää lasitaivutepöytää Baltasarista. Tähän tyyliin: http://www.baltasar.fi/?q=node/168#

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääliksi kävi tuota miestä kuppeineen, joten jotain piti kupin alustaksi kaivaa. Baltasarin lasipöydät ovat kivan kevyitä isoinakin materiaalinsa takia :)

   Poista
 3. Ihana olisi Platner, mutta miten olisi sohvan kaveriksi iso rahi ja sen päälle tarjotin? Näin saisi mukavan asennon leffojen katselua varten, mutta myös paikan mihin laskea se kuppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tv-huoneen sohva täyttää melko täydellisesti tilan ja lisäksi siinä on divaaniosuudet molemmin puolin. Koska sohva on niin massiivinen kaipaa se rinnalleen jotain kevyttä ja ehdottomasti pyöreää (kulku sohvalle helpottuu) pöytää. Siksi metsästän jalkarakenteeltaan mahdollisimman ilmavaa ratkaisua. Tarjotinpöytä sinällään on kiva, kun sen tarjottimen voi viedä keittiöön ja tuoda sillä tullessaan naposteltavat ;)

   Poista
 4. Ihanaa että löytyy muitakin samasta syndroomasta kärsiviä. =) Meillä tällä hetkellä ystäväni vanha pöytä, koska mieleistä ja tarpeeksi isoa ei meinaa löytyä..yhtenä vaihtoehtona olen pyöritellyt b&b italian valkoista fa fat tray tablea tai valannin pyöreää oiva pöytää. Valanti on turhan kallis, mutta tuo toinen voisi olla mahdollinen..Platner olisi ihana, mutta liian pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt veit jalat suustani, kiitos :) Fat fat on todella kiva, postasinkin siitä joskus. Olinkin jo ihan unohtanut sen. Mihinkäs se viimeksi kaatuikaan sen mietintä. Olikohan se liian iso? Täytyykin katsastaa se uudelleen. Tykkään kun se on pyöreä ja äärimmäisen kevyt ja ilmava. Valannin kalusteista olen aina tykännyt, mutta sohvapöytä on meille liian jykevän oloinen.

   Poista
  2. Käytiin jopa mieheni kanssa Helsingin reissulla Skannossa katsomassa tuota pöytää. Tarjotin on kiinteä ja pöytä todella tukevan oloinen. Mies ei kyllä ymmärtänyt miten pöytä voi olla tuon hintainen..=) Itseäkin hieman mietityttää, että onko niin laadukas mitä hintalappu antaa ymmärtää. Olohuoneemme on aika iso ja tuo pöytä tulisi lähes 4mx3m kulmasohvan pariksi, joten saattaa olla pieni (halk. 92 cm). En myöskään haluaisi pöydän olevan tv-tasoa korkeammalla, joten senkin puolesta fatfat sopisi meille..huoh. Lottovoittoa odotellessa=D Jälleen kiitos inspiroivasta blogistasi!

   Poista
 5. Meilläkin oltiin tovi ilman pöytää. Oli kyllä ihanan avaraa ja lapset tykkäs tyhjästä lattiatilasta, heittivät kupperiskeikkaa ihan innoissaan. Mutta tottahan se on että laskutilaa tarvitaan, vaikka vaan kuppiakin varten. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tarinaan jatkoa.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!