tiistai 5. elokuuta 2014

Myydään!

Tämä lipasto on nyt menossa myyntiin fb-kirppikselle, mutta ennen kuin laitan sen sinne, pistän ilmoituksen esille blogiini huomiseen saakka. Eli jos halukkuutta löytyy, huutele heti. Ostohalukkuus sekä tarjoukset huudellaan kommettilaatikkoon. Huutoaikaa on siis huomiseen klo 12.00 asti.

Niinkuin otsikkokin siis kertoo, myynnissä on kuvan lipasto. Lipasto on alunperinkin vanha, noin 40-50 luvulta, mutta se on myöhemmin maalattu ja modifioitu kyseiseen ulkonäköönsä ammattilaisen toimesta.  Maali on alkydipohjainen kalustemaali. Ovien listat ja vetimet ovat  lisättu kaappin kunnostuksen yhteydessä. Lipasto on täysin siisti ja maalipinta ehjä, mutta pyydän ottamaan huomioon, että lipasto on alkujaankin vanha ja kaikkia pieniä painumia ei haluttukaan tasoittaa ennen sen maalaamista.  Lipastossa on runsaasti säilytystilaa, kolme kaappia sekä laatikkoa. Mitat: leveys 150cm, syvyys 50cm, korkeus 85cm. Lipaston  pohjahinta on 250€ ja mikäli halukkaita on useampia, mennään 10€ korotuksilla eteenpäin. Kaluste sijaitsee Uudessakaupungissa ja ensisijaisesti toivon noutoa. Mikäli ostaja kuitenkin asuu muutaman kymmenen kilometrin säteellä Ukista, voidaan tuonnista sopia erillistä korvausta vastaan. Viime kädessä, jos ostaja näin haluaa, voidaan kaluste myös toimittaa rahdilla muualle Suomeen, mutta silloin ostaja hoitaa kuljetuksen tilauksen sekä maksun itse.

-tuija-

4 kommenttia:

 1. Ou nou! 8-D Onneks kotona komeilee astetta pienempi vastaavanlainen, muuten olisin ostanut pois!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt saatiin se tekstissä mainittu ammattilainenkin keskusteluun mukaan : D

   Ansku, olit mielessäni tänään. Kauan mietin laitanko myyntiin, mutta nyt on uusia suunnitelmia :)

   Poista
 2. Jokohan lipasto on löytänyt uuden omistajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama kysely on tullut, mutta lopullista kauppaa ei ole vielä tehty. Jos olet kiinnostunut, voit laittaa viestiä osoitteeseen sisustus@talvitiedesign.com

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!