maanantai 18. elokuuta 2014

Asian vierestä

Maanantaita kaikille. Ihan oikeassa blogissa olet, peremmälle vaan!  Tänne länsirannikolle on luvattu sadetta koko viikoksi ja hyvin ilmoiltaan syksyiseen maanantaihin sitä saikin herätä tänään. Kun on kesän liihottanut jos jonkin näköisessä kauhtanassa, päämääränä ainoastaa vältellä kuumuuteen nääntymistä, on alkusyksyn tullen hyvä tekosyy päivitellä garderoobi syysilmeeseen. Selailin viikonloppuna nettikauppojen syysvaatteita ja  sisustusbloggaajan innolla tein asukollaasit kivoista vaatteista, kuten muotibloggarit konsanaan. Osa vaatteista ja asusteista löytyykin jo valmiina omasta takaa, mutta muutamalla uudella hankinnalla päivittyy ilme tähän syksyyn.  Syksy innostaa itseäni aina ihan uudella tavalla pukeutumiseen. Mites siellä?
-tuija-


6 kommenttia:

 1. Vaikka olenkin vähän pettynyt tähän 15 asteen pudotukseen lämpötiloissa, on ihan kiva päästä käyttämään taas vaatteita. :D Olen innoissani, että alkaa olla taas neuleiden aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama :) Kakspiippuinen juttu. Toisaalta voisin hyvin nauttia vielä helteistä muutaman viikon ja toisaalta nautin raikkaammasta ilmasta sekä pukeutumisen mahdollisuudesta.

   Poista
 2. Kyllä sitä allergikkona osaa nauttia vähä viileemmistä (vähä vähemmän pölyisistä) ilmoista :) Ihana pukea neuleita ja jo kohta saappaitta... Poltella kynttilöitä ja nauttia pimeästä tunnelmasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä pidän kynsin ja hampain kiinni kesästä ja elokuussa en suostu vielä sanomaan sanaa syksy. Nyt ilmeisesti lämpöä riitti niin, että salaa hiipi syksy jo mieleen :)

   Poista
 3. Juu, juuri tänään kävimme ystävän kanssa useammassakin vaatekaupassa toteamassa, että niissä ei ollut meille mitään, kun nykyajan muoti on niin kummallista. Siis ei löytynyt yhden yhtä vaatetta, jota olisi viitsinyt edes sovittaa. Taidanpa lähteä tästä jollekin muotikonsultille, vai mitä niitä nyt on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut positiivista ainakin Stockan pukeutumisneuvojasta (Turku), mutta omakohtaista kokemusta ei kyllä ole. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten joku toinen pukisi itselle.
   Monet vaatteista näyttävät henkarissa ihmeellisiltä tai sitten ei miltään, mutta päällä ovat kivoja. Mene ihmeessä jollekin ammattilaiselle, varmasti löytyy kivoja vaatteita sullekin. Ja muista ettei mitään ostopakkoa ole :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!