perjantai 18. heinäkuuta 2014

Muodikasta sisustusta

Tanskalaisen muotisuunnittelija Malene Birgerin vaikuttava ja valtavan menestyksen saavuttanut Life and Work- sisustuskirja  (2010) on  vihdoin saamassa jatkoa. Malenen uusin, taattua hienostunutta tyyliä jatkava Move and Work-kirja  lanseerataan syyskuun 5. päivä Pariisin Maison et Object messuilla. Jos et satu olemaan tuolloin Pariisissa, voi kirjasta tehdä halutessaan ennakkotilauksen  myös täältä. 

Birger perusti  ensimmäisen vaatemerkkinsä DAY Birger et Mikkelsen vuonna 1997 ja viisi vuotta myöhemmin 2003, hänen toinen merkkinsä By Malene Birger, näki päivänvalon. Reilu kymmenen vuotta myöhemmin, oli  aika jälleen tehdä jotain uutta.  Perinteisistä käsitöistä ja taiteesta vaikutteita ammentava  BIRGER1962 designstudion sisustusmallisto lanseerataan tämän vuoden aikana. Mikäli nainen on entisellään, tulevat tuotteet olemaan ainakin minun mieleeni.Yllä maistiaisia kirjasta, joka on muuten kooltaan melko iso ja näyttävä, joten se sopii mainiosti selailtavaksi coffee table-kirjaksi.

-tuija-


2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä oikein houkuttelevalta kirjalta! Tilasin juuri Terence Conranin Plain, Simple, Useful kirjan, jonka pitäisi tarjota rauhallista ja pelkistetyn pehmeää tyyliä, mutta Birgerin tyylissä (jota en juuri ole seurannut) näyttää olevan mielenkiintoista asennetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esitteleppä sitten kirja, kun sen saat, oliko hyvä hankinta. Jään odottelemaan :)

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!