maanantai 28. heinäkuuta 2014

Joko se häkki ois niinku valmis?!?

ihan kohta!

-tuija-

14 kommenttia:

 1. Hih, aika malttamattoman näköisiä ovat! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ovat päässeet jo koekäyttämäänkin. Sisusteet ovat vielä lapsenkengissä!

   Poista
 2. Kyllä kissoilla pian kelpaa ulkoilla! Meillä on yhdelle kissalle käytössä vastaava pienempi ulkohäkki, on kyllä ihan korvaamaton näin kesällä kun muuten emme voisi pitää terassin ovea avoinna lainkaan. Varjoa ja lököttelypaikkoja kun vain löytyy niin meidän katti ainakin viihtyy häkissä tuntikausia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat jo muutaman kerran käyneet valjasulkoilun jälkeen käyneet tutustumassa, mutta koska ovat tottuneet ulkoilemaan valjaissa, menee totutteluun hiukan aikaa. Nyt ovat hiukan ihmeissään, että täälläkö sitä pitää nyt kököttää :)

   Poista
 3. Repesin :D Ihana postaus ja malttamattomat odottelijat! :)

  VastaaPoista
 4. Voiii toiset odottelee siellä niin kärsimättömänä :) Meillä kissit viettää kesäpäiviä lasitetulla parvekkeella, mutta jos joskus muutetaan omakotitaloon on häkki varmaan pystytettävä ensimmäisenä!

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka suloisia! :) Näenkö oikein että tuossa ikkunassa on (irrotettava?) verkkokehikko? Kuinka se on kiinnitrtty? Olisiko sellaiseen vinkkejä? T. Tuuletuspulmien kanssa kärvistelevä kisujen omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mielelläni autan. Näet ihan oikein. Mieheni otti ensin mitat ikkunasta ja teki tavallisesta listasta kehikon mihin pingoitetiin itikkaverkkoa. Kun kehikko on täsmälleen poistetun ensimmäisen ikkunan kokoinen, ei kehikkos tarvitse kiinnittää mitenkään, vaan se kiilautuu aukkoon mukavasti. Onnea projektiin, tuuletusta todella tarvitaan näillä keleillä :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!