torstai 31. heinäkuuta 2014

Edullinen ja helppo mattoidea

Olen monta kertaa aiemmin postannut mattojen koon merkityksestä ja nyt löysin heinäkuun Living etc-lehdestä  mainion matto-idean. Tikkaamalla muutaman edullisen pienemmän maton  yhteen, saat juuri sopivan kokoisen maton kotiisi. Lehden jutussa on käytetty Ikean mustavalko-pallollisia, 19,90€ maksavia Ullgump-mattoja. Matot yhdistettiin toisiinsa punaisella chenille-langalla, näkyvin  pistoin, jolloin ommelta ei ole yritettykään piilottaa, vaan siitä muodostuu mattoon kiva yksityiskohta. Ihana, helppo ja edullinen idea, jota aion ehdottomasti käyttää hyväkseni. Matot voisivat olla myös erillaisia ja palat huomattavasti pienempiä, jolloin lopputuloksena olisi - nyt niin muodikas- patchwork-matto.-tuija-


12 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kiva idea, tulee hauska ja yksilöllinen matto! Jossain oli joskus tehty pienistä räsymatoista samanlainen ja oli kyllä huoneen "jutun juuri".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot matot saattavat hinnallaan olla korkeita, joten tämä vinkki mahdollistaa sellaisen saamisen hieman edullisemmin ja persoonallisuus on vain plussaa :)

   Poista
 2. Mainio idea! Täytynee ruveta ompeluhommiin. ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva idis! Laitan korvan taakse muistiin.

  VastaaPoista
 4. Mainio idea ja juurikin niin että yhdistämistä ei yritetäkään peitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mustakin juuri se juttu, että saumaa korostetaan. Mitä ei voi peittää, sitä.....you know ;)

   Poista
 5. Oo tää on kiva! Täytyy vaan miettiä, miten tällaisen sijoittaisi. On meinaan niin silmiinpistävä "juju", ettei yhteen huoneeseen monta tuollaista mahdu. Tuo on siinä mielessä kiva idea, että tyyli muuntautuu moneksi, pitää vaan valita tyyliin sopiva matto :).

  PS, onko sun blogin header muuttunut? Tykkäsin vanhasta, mutta tämä uusi on tavallaan blogiisi sopivampi. Minmalistisen tyylikäs!

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta juuri pidän. Että idea sopii monenlaiseen kotiin, kun vain valitsee maton ulkonäön oman näköiseksi. Ja minusta näitä riittää yksi/ koti, toisto pilaisi jujun :)
   Jep, header on uusi. Vanha kyllästytti ja nyt tämä tekemäni uusi, tuntuu ihanan keveältä ja raikkaalta!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!