sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Dusty pink, taas!

Viikonlopun seikkailut ovat suuntautuneet pois kotinurkista ja kuvailut kotona  ovat olleet vähissä. Tänään ehdin kuitenkin napata muutaman kuvan vierashuoneesta, jota eittämättä olette tainneet tuijoitella ihan tarpeeksi. Mutta koska se on ainut huone mistä kuvia kannattaa tällä hetkellä ylipäätänsä ottaa, koittakaa kestää. 
Huhuilin tammikuussa paksun, käsintehdyn  puuteripinkin värisen peitteen perään, mutta mittavista, maankattavasta etsintäkuulutuksesta huolimatta sellainen ei ole ilmaantunut näköpiiriini.  Yhteen täydelliseen kandidaattiin törmäsin pääsiäisenä Nizzassa, mutta koska sen hankinta olisi syönyt lomabudjetin ja kotiin lentorahdilla lähettäminen parisuhteen, jätin hänet sydän verta vuotaen jatkamaan eloaan Ranskan Rivieralle. Mutta kysyn vaan, että siellä melkein tropiikissako sitä enemmin tarvittaisiin, kuin täällä pakkasen raiskaamassa pohjolassa...kesäkuussakin rakeita...nih!!

Koska kaikesta huolimatta ajatus peitosta ei jättänyt minua rauhaan, korjasin talteen tänään H&M Homen osastolta yhden korvikkeen. Onko se paksu, ei! Onko se villaa? Ei! Onko käsintehdyn näköinen? Ei!  Oliko se halpa! No jaa, 100% akryyliksi ei sitäkään, mutta se oli OIKEAN VÄRINEN!  Yksi oikein viidestä ei kuulosta hyvältä, joten alas on vajottu, tiedän, mutta kun... 


Viikonloppuna Pori Jazzeista ostettu juliste sentään puolsi värinsä puolesta hankintaa! Ja on se tosi pehmeäkin, edes!
Sellaisia fiksuja hankintoja täällä! Mitäs sinne?

-tuija-


15 kommenttia:

 1. Aina ei pysty hankintoja järkevyydellä tai fiksuudella perustelemaan. :D
  Vierashuoneenne on ihana!

  VastaaPoista
 2. Mutta hei - sentään yksi viidestä ;). Väri on täydellinen ja tuo juliste vasta onkin! Sitäpaitsi, tätä huonetta kelpaa esitellä monen monta kertaa vielä jatkossakin!

  Leppoisaa uutta viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Mulla on viltti, jota luullaan aina villaiseksi ja kalliiksi. Ja joka on oikeasti Ikeasta muutamalla eurolla ostettu. Eli elä kerro kenellekään, että peitteesi oli halpa. Ehkä sekin menee täydestä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä edullisista löydöistä, hinta ei ratkaise, mutta nyt tuntuu vähän korvikkeen ostolta, tämä' hankinta :)
   Ja on tuo ihanan pehmeä, vaikka akryyliä periaatteessa keinikuituna vältänkin!

   Poista
 4. Väri on tosiaan aivan ihana! Ja huone näyttää todella kauniilta:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi, väri on kyllä herkullinen ja naisellinen :)

   Poista
 5. Kaipa sitä jokainen joskus haksahtaa ostamaan jotain sellaista, mitä yleensä ei kelpuuttaisi. Tärkeintä lienee se, että pyrkii tekemään pääasiassa kestäviä hankintoja, joista on iloa pitkään. Ja kyllähän tuo väri sopii huoneeseen erinomaisen hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvät blogiystävät ovat juurikin tätä varten ihania. Tukemassa niitä järjettömiäkin hankintoja, arvostan ;)

   Poista
 6. Tää on niin vaikeeta! Aina kun löytyy joku ihan perfect, se on kehnoa matskua. Itse jätän kaikki akryylit kauppaan, kun tietää että ne ei käytössä kestä nyppäämättä ja on sähköisiäkin. Mutta ymmärrän sua, toi on niin täydellinen väri!

  Millis

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!