keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vihersisustamista

Vaikka vihreys tunkee sisään asti aamiaisnurkkauksen kaarevista ikkunoista, lisäsin kasveja vielä sisäpuolellekin. Vanhat Muurlan lasipallot ovat aiemmin palvelleet jouluna tuikkulyhtyinä, mutta nyt ne saivat sisällensä muratin. Saamani kukkakimppu oli muuten kuollut  jo ajat sitten, mutta ihmettelin muratin vihreyttä. Selityksenä oli, että se oli kasvattanut itselleen juuret oksan kumpaankin vedessä olevaan päähän. Tarina kertoo ainakin sen, ettei kimppu ollut maannut maljakossa paria päivää. Pelastin kukan ja nyt se jatkaa, ainakin tovin, elämäänsä pallojen sisällä.
Täällä on ihana aurinkoinen päivä tulossa, toivottavasti sielläkin!

-tuija-


8 kommenttia:

 1. Ihana idea! Tykkään tosi paljon viherkasveista sisätiloissa, ne tuo kivasti pehmeyttä ja eloa sisustukseen:) Muratti säilyy kuulema koko talven sisällä, jos istuttaa multaa - seuraavana kesänä uudestaan pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se säilyisi, miksiköhän sitä syksyllä aina kippaa kaiken kompostiin sen sijaan, että koittaisi talvettaa edes osan?

   Poista
 2. Ihanat ikkunat ja kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa ikkunoissa on kyllä ihan oma tunnelmansa :)

   Poista
 3. Muratti on kyllä melko sitkeä. Blogissani olisi sinulle haaste. Harrastelija haluaisi nähdä ammattilaisen toteutuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana haasteesta. Tällä hetkellä työt vievät kaiken ylimääräisen ajan, mutta koitan heinäkuussa ehtiä haasteen toteuttaa :)

   Poista
 4. Eikö teidän kissat pudottele noita lasipulloja? :O En itse uskalla laittaa mitään kivaa esille, vaikka haluaisinkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nuo karvasuikerot aiheuttavat välillä ylimääräistä säätöä, jotain ne osaavat oikeinkin. Meillä kissat eivät juuri hypi sohvaa korkeammalle. Pöydät ja tasot ovat olleet aina kiellettyjä, joten eivät niille edes yritä :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!