maanantai 16. kesäkuuta 2014

Simplicity

Kissa 1, minä 0
Ja verhot vain vähenee!  Hassua, että lopulta kuitenkin ihastuin tähän askeettiseen näkymään. Ja pakkohan se onkin, koska tätä menoa verhot palautuvat ikkunaan vasta syyskuussa, kun kissa rauhoittuu talviteloille :(-tuija-


8 kommenttia:

 1. Minua näkymä miellyttää kovastikin!

  Itse en käyttäisi verhoja ollenkaan, ellei olisi pakko. Ei ole kiva, jos naapuri näkee sisälle asti. Kun täällä meillähän tapahtuu aina niin jännittäviä asioita, että naapureitakin kiinnostaa. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykästyin verhottomuuteen, vaikka ei verhot valkoisena aiemminkaan ole paljon erottunut seinästä. Meillä ei verhoja vedetä eteen missään muussa huoneessa kuin makkarissa, vaikka asutaan ihan keskellä kaupunkia. Jos jotain kiinnostaa katsella tänne, niin katselkoon :)

   Poista
 2. Näkymä on todella kaunis ilman verhoakin:)! Vaikka tokihan se kurjaa on, jos verhoja ei voi pitää suloisen kissarontin vuoksi. Mutta tosiaan hyvältä näyttää verhottomanakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen kissarontti, lievä ilmaisu :)) mutta minkäs teet. Hyvässä ja pahassa, se on vain kestettävä.
   Mutto joo, verhottomuus on ihan jees!

   Poista
 3. Kissa sisustusneuvojana :) Joissain tilassa verhot voivat olla se kuuluisa piste i:n päälle, mutta teillä on muutenkin epäsovinnaisen näköistä ja upea sekä arkkitehtuuri että sisustus, verhoja ei välttämättä tarvitse. Ehkä syksyllä ja talvella muutenkin kaipaa enemmän tekstiilejä ja runsautta?

  En voisi meidän keittiöön ja olkkariin kuvitella verhoja, muissa huoneissa kyllä on. Kaihtimet vedetään eteen vain makuu- ja ruudunkatseluhuoneissa.

  Saniainen voi pulskasti, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinainen sisustusneuvoja :)
   Tykkään kyllä tuosta verhottomuudesta nyt kesällä, mutta talven tullen kaipaan kyllä lisää pehmeyttä huoneisiin. Sali on kooltaan aika iso ja jää helposti kolkoksi. Kiitos mukavasta kommentista :)

   Poista
 4. "asteekkiseen" vai askeettiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, varmin tapa kommentteja on kirjoittaa väärin ;) Tämä oli kyllä vahinko, vaikka oikein kerrankin jopa oikoluin tekstini :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!