torstai 5. kesäkuuta 2014

Kuvauksia

Ystäväni Heidi,  graafinen suunnittelija ja nainen  mainostoimisto Visualian sekä verkkokauppa Raamiin.fi  takana, kävi kuvaamassa uusia julisteitaan tiloissamme. Kun Heidi kuvasi hienoja julisteitaan, minä kuvasin Heidiä. Ja samalla vähän myös juuri siivottua kotia :)
kuva: Heidi Lockmerkuva: Heidi Lockmer


Ja luonnollisesti kaikki neljä laadunvalvojaa seurasivat silmä kovana, ettei mitään jää heiltä huomaamatta. Valmiita kuvia voi käydä myöhemmin ihastelemassa Raamiin.fi verkkokaupan sivuilla ja ehkä löydät sieltä mieleisen julisteen tai kortin itsellesikin.

Nyt mattorantaan!

-tuija-


P.s. 80-luvun tapa tehdä verhoihin solmu, ei ole palannut vaikka kirjastossa siltä näyttääkin. Yksi laadunvalvojista ei vaan kestä kesällä houkutusta olla merkkaamatta roikkuvia verhoja :( Plääh!

6 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia! Tuommoiset laadunvalvojat minäkin huolisin. On ne vaan suloisia. ♥ Juuri tänään pohdin, että olisi kiva, jos olisi kissa, mutta ei taida ukkeli huolia meille kotieläimiä (pelkää jäävänsä vissiin kakkoseksi :-D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on suloisia, vaikka on niillä huonojakin tapoja. Yksi ei kestä kesä-aikana ulkoa tulevia tuoksuja, vaan kokee tarpeelliseksi käydä merkkaamassa kaikki ne verhot. jotka roikkuvat alhaalla. Siksi meillä on kesäisin aina verhot joko poissa tai solmulla ylhäällä :)

   Poista
 2. Teillä näyttää kivalta, tulen uudestaankin..

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta. Meillä onneksi ei kissa roiku verhoissa. Karvoja saa kyllä imuroida koko ajan. Meillä on ragdoll.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niitä karvoja löytyy täältäkin, vaikka siamilaisen lyhyet karvat eivät näy samalla tavoin kuin pitkäkarvaisen kissan :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!