maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ihana, ihana Uusikaupunki!

Eilen leikin turistia omassa kaupungissani ja katselin sitä kameran linssin läpi. Tässä tunnelmia matkan varrelta. Jos mietit mihin kesällä mennä, tule tänne!Viimeisenä, ihanin! Meidän koti <3

-tuija-


15 kommenttia:

 1. Onpa tosi nättiä! 20 vuotta siellä asuneena oli niin tuttuja näkymiä ja niin rakkaita. Voi olla, että kesällä pitää Pakkiksella käydä.

  http://www.lily.fi/blogit/tast-vinkkelist
  tv. Leena

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kuvia! En voi olla kuin samaa mieltä kanssasi Ukin ihanuudesta. Olen viettänyt lapsuuden ja nuoruuden kesät Ukissa ja omaaan vahvat vakkasuomalaiset sukujuuret, joten siellä on käytävä joka kesä! :)

  t Hannele

  VastaaPoista
 3. No on tosiaan kaunista. Täytyypä laittaa korvan taakse.

  VastaaPoista
 4. Kaunista tunnelmaa. Hassua, ollaan liikuttu ihan samoja reittejä kameran kanssa ja samana päivänä. :) Mun piti tosin välillä poiketa leikkipuistoissa, ja kuvasin enemmän voikukkapalloja kuin rakennuksia, mutta tuota porttia kuvasin ihan yhteen tiettyyn tarkoitukseen. Kaunis kuvauspäivä oli. :)
  t. Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kaupunkia ei vaan voi olla kuvaamatta, ja vielä sääkin suosi :)

   Poista
 5. Uusikaupunki näyttää oikein ihanalta paikalta. :-) Muutenkin tykkään länsirannikosta, ja haluaisin päästä käymään siellä paljon useammin. Viime viikonloppuna liikuttiinkin melkein siellä teillä päin, kun käytiin Turussa. Ehkä pääsen joskus vielä Uuteenkaupunkiinkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin ja jos tulet, niin ota yhteyttä, voi toimia oppaana :)

   Poista
 6. Kiitos kauniista kuvista kotikaupungista.Jos lisää haluaa tietää,kuulla ja kokea,niin lähde opastetuille kävelykierroksille heinäkuun keskiviikkoisin klo 15 tai Crusell-viikolla klo 11 vierassatamasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :)
   Nämä kävelykierrokset ovat olleet agendassa jo aiemminkin, mutta jospa nyt viimein pääsisi tänä kesänä!

   Poista
 7. Ihan tuli koti-ikävä kauniita kuviasi katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Kirsi, mietin ensin antaako tämä postaus kenellekään mitään, mutta te (entiset) Ukilaiset kommentteinenne todistitte, että antoi se. Olen Iloinen :)

   Poista
 8. Uusikaupunki parhaimmillaan! Vietin lukioikäni lama-Ugissa ja silloin siellä loskassa tarpoessa ei kaupungin kauneutta osannut riittävästi arvostaa. Kiitos ihanista kuvista, kesällä täytyy tulla kokemaan niiden kohteet aitoina ja elävinä.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!