maanantai 5. toukokuuta 2014

Voimaväri oranssi

Kevään ehdoton voimaväri itselleni on ollut oranssi, niin sisustuksen pienissä yksityiskohdissa kuin asusteissakin. 
Valkoiseen sisustukseen on helppo tuoda väriä pieneillä yksityiskohdilla, ja koska en ole erityisesti mikään tyynyillä sisustaja, kokeilen mielelläni jotain muuta. Kuvissa oranssia vivahdusta saliin tuo vanha asustelaatikko.

Oranssi  korostaa hienosti myös päivettynyttä  ihoa ja sisustusblogin rajat paukkuvatkin nyt oikein urakalla, kun laajennan sitä  lifestylen puolelle. Alle kokosin itseäni miellyttäviä oransseja asuja ja asusteita kesään. Mikä on sinun kesän värisi?


-tuija-

5 kommenttia:

 1. Pidän paljon turkoosista, mutta sitä ei löydy kotoa tällä hetkellä yhtään. Myös keltainen on kiva, sellainen kirkas keltainen. Väriahdistus tuntuu kovasti painavan päälle, mutta en vaan saa laitettua mitään väripilkkuja kotiin. Mustalla-valkoisella-harmaalla mennään lujaa edelleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkkaasta keltaisesta minäkin tykkään, niin kuin varmasti blogissa on näkynytkin. Turkoosi taas on väri, josta pidän kyllä, mutta en voisi ajatella sitä omaan kotiini. Aina kun sanon jotain vastaavaa, joudun kyllä syömään sanani ennemmin tai myöhemmin :)

   Poista
 2. Oranssi on minustakin kiva väri asusteissa, mutta itse en juuri rusketu, joten välttelen oransseja vaatteita. Meillä oranssia on ollut aina myös lastenhuonetta piristämässä erilaisten tekstiilien muodossa, kun olen yrittänyt vältellä pinkkiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi vaatii kyllä ihon väriltä edes hieman päivetystä. Kaunein se on oliivin värisellä iholla, mutta siihen en kyllä itsekään yllä :)

   Poista
 3. Oranssi! Lempivärini jo kaksikymmentä vuotta. Kesän ykkösväri myös tänä kesänä. Ihanat nuo kengät, kelpais mulle.
  Millis

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!