maanantai 12. toukokuuta 2014

Kadonnut pala löytyi!

Cubesit saivat aikaan melkoisen pyörityksen kodissamme ja ratkaisivat samalla nipun mielessä pyörineitä ongelmia. Tapani suunnitella tilaa on ehkä hieman tavallisuudesta poikkeava. Käytän usein tätä palapelivertausta selittäessäni asiaa. Jos palapelin kokonaiskuva on mielestän hieman vääränlainen tai ongelmallinen, en lähde korjaamaan tai vaihtamaan yhtä palaa kerrallaan ja muuttamaan kuvaa vähitellen, vann  annan asian hautua mielessäni, vaikka se välillä vie aikaa. En halua  (kalliita) väliaikaisratkaisuja, vaan haluan löytää sen yhden, oikean palan, joka ratkaisee kaikki mielessä olevat asiat kerralla. Kun oikea pala viimein löytyy, on onnistumisen tunne huikea. Oikean palan löytyessä, muut loksahtavat sievästi paikoilleen, tuottaen uuden, harkitumman kokonaiskuvan.  Nyt kävi niin, että cubesit olivat se ratkaiseva pala. Palapelistämme katsoo nyt täysin uusi kuva. Tässä hieman esimakua tulevasta. Osaatko sanoa mitä on tapahtunut?

-tuija-


9 kommenttia:

 1. Näin pidetään hullua jännityksessä ;)
  Hayt on siirtyneet saliin sen rahin tilalle, mutta mistä olet kaivanut tuon tuolin? Se kuuluu ihan selvästi tähän Cubes juttuun mutten vielä keksi mihin ne tulevat :)

  VastaaPoista
 2. Eikös sohva ollut ennen ikkunan edessä? Ovatko ruokapöytä ja sohvaryhmä siis vaihtaneet paikkaa? Joo, täälläkin odotellaan jännityksellä tarkempaa raporttia muutoksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nappiin arvattu :)

   Laitan heti kuvia, kun kaikki osat ovat paikoillaan.

   Poista
 3. Mutta missä on ruokapöytä? :O

  VastaaPoista
 4. Jännityksellä odotetaan tulosta! että täydellisyydestäkin voi vielä löytää parempia ratkaisuja!!! :p

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!