tiistai 6. toukokuuta 2014

Hay Trayn tuunaus

Lopen kyllästyneenä Hayn Tray tarjotinpöydän pölyä ja roskaa keräävään allasmaiseen kanteen, päätin viimein tehdä asialle jotain. Mitä, se näkyy kuvissa, mutta vain osittain. Toinen jippo on piilossa ja sen esittelen huomenna. So stay tuned...

-tuija-


14 kommenttia:

 1. Näyttääpä aivan mielettömän hienolta!! Nyt en kyllä malta odottaa seuraavaa postausta. Varsinkin musta näyttää niin upealta, että en kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihan mukava muutos ja koska ei ole kiinteä, on se purettavissa koska tahansa. Kiitos ja huomenna näet lisää :)

   Poista
 2. Olenkin miettinyt, että miten ihmeessä näistä kantikkaista tarjotinpöydistä pyyhitään pölyt? Toinen pohdinnan aiheena ollut asia on se, että onko niissä Hay:n Hee tuoleissa oikeasti hyvä istua vai vaatiiko se aina sen valkoisen lampaankarvan pepun alle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tietysti pyyhittävissä on, mutta ärsyttävää kulmien kaivelua se tahtoo olla. Ja vielä enemmän ärsyttää se, että kaukalo oikein tuntuu imevän pölyä sisäänsä. Ja kyllä, Hee tarvitsee allensa taljan tai jonkin muun :)

   Poista
 3. Näyttää kyllä niin upealta! Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HEINI, onkos tästä pudonnut yksi E pois ;)

   Poista
  2. Joo itseasiassa syksyllä e lähti, nyt mennään omalla nimellä ilman ylimääräisiä kirjaimia ;).

   Poista
 4. Jos joku järjestäisi kilpailun Suomen kaunein tuunaus, voisit olla vahvoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisään sen sinne Suomen kaunein-kokoelmaani. Ei kun se edellinen olikin vasta kolmas ;))

   Poista
 5. Minä nappaan nöyhtät aina imurilla niin ei tarvi kaivella kulmia. Tuunaus on joka tapauksessa oikein onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen imuria käyttänyt, mutta todellisuudessa me herkutellaan aika paljon viikonloppuisin tuon pöydän ääressä ja sen jäljiltä ei imuri riitä :D

   Poista
 6. Onpa hienot! Olenkin aina ajatellut, että vaikka nuo tray-pöydät ovat ihan hienoja, niin aika epäkäytännöllisiltä vaikuttaa. Toisaalta, tän tuunauksen jälkeen tray-pöydän "pointti" eli se allasmaisuus menee vähän hukkaan, ja nyt ne näyttää vähän tavanomaisemmilta. Mittasuhteet on kanssa mun mieleen vähän pielessä, kovin on paksu tuo pöytälevy verrattuna keveisiin jalkoihin. Tämä on toki mielipidekysymys :).

  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allasmaisuus ei tosiaankaan toimi ellei ole aikaa puunailla täyspäiväisesti. Kommenttisi jälkeen piti oikein katsella uudestaa mittasuhteita livenä, mutta itse ennemminkin koen, että kontrasti ohuiden jalkojen ja paksun messinkikannen välillä toimii kivasti. Messinki tuo klausteeseen hieman klassisen ja vanhahtavan ilmeen, jota ohuet jalat rikkovat modernisti. Ajatus toimii ehkä paremmin mustassa kuin valkoisessa.

   Mutta anyway, toimii tai ei, eipä tarvitse enää hermoilla jatkuvasta pölystä (sen näkymisestä siis :) )

   Poista
 7. Todella hyvältä näyttää!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!