maanantai 7. huhtikuuta 2014

Väriä valkoiseen sisustukseen - vinkki nro 2.

Kliseinen ja paljon viljelty lause, "tekstiileillä on helppo tuoda tilaan vaihtelua, väriä ja uutta ilmettä", on  tylsyydestään huolimatta totta. Mikään ei ole niin helppo ja nopea tapa päivittää huoneen ilmettä, kuin uudet tekstiilit.  Etenkin valkoiseen sisustukseen saadaan radikaalistikin eri tunnelmia  lisäämällä huoneeseen eri värejä ja kuoseja.  Poimin Espritin sivuilta uusia kevään sisustustyynymalleja ja yhdistin niitä eri tavoin valkoiseen Valannin sohvaan. Näe miten tunnelma ja ilme muuttuvat pienellä vaivalla. 


kuva Esprit Home

Kolmetoista eri tyyliä pukea valkoinen sohva!


Puhtaat, rohkeat värit vai neutraalit vaaleat?

Nyt niin trendikäs sininen yhdistettynä murrettuihin sävyihin!


Pirtsakkaa  tyttömäisyyttä!Merihenkisyyttä!


Svensk Tenn-ilmettä!


Classic meets modern!Seesteistä rauhoittavaa!

Pirteää ja raikasta!Tussipiirroksia!
Cool and crisp!Pastellit rocks!


Enemmän on enemmän!
Yllätys oli melkoinen, kun huomasin itse ihastuvani eniten sinisiin e-move tyynynpäällisiin. En heti olisi uskonut sinisen iskevän uudelleen, sen verran sitä tuli viljeltyä 90-luvun lopussa. Mutta tässä sininen, etenkin yhdistettynä  kukkamaiseen tussipiirroskuosiin,  näyttää  taas ihan uudelta!


Edellinen "Väriä valkoiseen sisustukseen - vinkki nro 1." löytyy täältä.


-tuija-


Lähteenä: Esprit

2 kommenttia:

  1. Munkin suosikikseni nousee sininen tyyny yhdistettynä murrettuihin sävyihin. Kylläpä muuten tuollaisen "neutraalin" sohvan tyyli muuttuu vaikka miksi parilla tyynyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muuttuu, vaikka täytyy myöntää että olen itse huono sisustamaan uusilla tyynyillä. En vain kestä niiden vanhojen kerääntymistä kaappeihin :)

      Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!