torstai 3. huhtikuuta 2014

Piristystä makuuhuoneeseen


Pysytään hetki vielä makuuhuoneessa. Mikäli päiväpeittoa ei käyetetä, ovat lakanat isossa roolissa makuuhuoneen ilmeen luomisessa. Keräsin nyt  kokovalkoisen lakanatrendin vastapainoksi kasan värikkäitä lakana- ja pussilakanasettejä. Saattaisin satsata itse  Missoniin, mikäli en pelkäisi kyllästyväni niihin nopeasti. Hmm, voi olla että otan silti riskin.

Löytyikö näistä oma suosikkisi?

-tuija-

p.s Hieman hymyilyttää, kun mietin niiden ilmeitä, jotka päätyivät tänne otsikon sanat  googlehakuun syöttäneenä :)9 kommenttia:

 1. Bloglovin postin kautta klikkasin ja aikeenani kommentoida hyvästä otsikoinnista :) origami olkoon valintani, harmaista versioista kun tänäkin aamulla kömmin ylös. Viikonloppuja Ugiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloglovin postin vai se googlehaun kautta ;)
   Viikonloppuja teillekin!

   Poista
 2. Meillä on käytössä tuplaleveä peitto ja siihen on harmittavan harvoin kivoja lakanoita tarjolla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä Gant ja Missoni miellyttävät eniten minun silmääni.

   Poista
  2. Meilläkin oli joskus alkuun tuplis, mutta ei siitä sitten enään vuosiin ole tullut mitään :) Aina toinen ilman peittoa.

   Poista
 3. Näistä valitsisin Luhta Homen Satu-setin, vaikka olenkin ihastunut ostamiini harmaisiin Finlaysonin pellavalakanoihin - ylelliset. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko ollut tyytyväinen Finlaysonin pellavan laatuu, ilmeisesti? H&M pellavat eivät ole kovin laadukkaat, vaikka kyllä niiden kanssakin toimeen tulee..

   Poista
  2. Olen ollut Finlaysonin pellaviin tyytyväinen ainakin toistaiseksi. Pehmeät iholle, tiivis kudos, ja painavat "pirusti" kosteana pyykkikoneesta otettaessa. ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!