keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kirjakasat

Kirjoja kasassa siellä täällä, pinoja pöydillä, laatikoissa vintillä vai säilytyksessä muualla. Jos tähän mennessä, kirjasi ovat olleet vailla kivaa säilytyspaikkaa, löytyisikö vastaus Opinion Ciattin Original Ptolomeosta? Ainakin se haastaa viime vuosikymmenien tunkkaiset kirjahyllyt/tv-viritelmät 6-0. Pidän noista boheemisti vinoon asettuvista kirjariveistä ja tuo alimman kuvan kirjapylväs vasta hieno onkin. Joo-o, keräävät pölyä ja ovat epäkäytännöllisiä, kalliitakin ovat, tiedetään, mutta joskus on vaan niin kiva ihailla ilman kritiikkiä!-tuija-


kuvat

14 kommenttia:

 1. Ihana :) Minä olen kirjahyllyihminen. Ja minun hyllyssä pitää olla ovet (pikkuisen vähemmän pölyä), mutta tuollaisetkin on kivoja sillä itelläkin kertyy uudet kirjat pinoiksi pöytien nurkille ja kaiuttimen päälle.
  On olemassa joku seinämalli missä on vain hylly jonka ympärille ensimmäinen kirja laitetaan ja sen päälle loput. Ei siis ne kököt feikkikirjat vaan itse hylly jää piiloon. Hoksaatkohan mitä tarkoitan ja muistatko merkkiä? Niitä oli joku vuosi sitten asuntomessuilla myynnissä mutten ostanut ja nyt tietenkin tahtoisi just sellaisen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan ja tässä Sari sulle linkki mistä saat tilatakin niitä :)))

   http://www.hannas.fi/product/191/nakymaton-kirjahylly

   Poista
  2. Juurikin tuo :) Tiesin että nyt kysyn oikeasta osoitteesta.

   Poista
 2. Arvaa vaan, onko tuollainen hylly haavelistallani (joka on aika pitkä) ;)

  VastaaPoista
 3. Jos olisi paljon kirjoja niin tilaisin heti :)

  VastaaPoista
 4. Ihan ohi aiheen, mutta oli pakko kommentoida, että tämän postauksen alla näkyi tosi hassu mainos. Siinä mainostettiin thaimaalaisia vaimoja. Jotenkin ei mennyt ihan yksiin kirjahyllyjen kanssa, mutta mikäs siinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksen lopussa oleva mainos on Google ad Sense mainos ja määräytyy aina sen mukaan mitä hakuja katsojan koneella on tehty. Mulla mainoksena näkyy esim. Carpetvistab mainos, kun mattoja eilen googlasin :)

   Poista
 5. Oi miten ihana! Mä en usko että fyysiset kirjat häviää vaikka kaikki Kindlen räplääjät semmoista puhuukin. Kirjahylly on osoitus siitä että kotona elävät asukkaat lukevat. Kirjat on kauniita. Ja joo, jotenkin se pölyisyyskin on jotenkin viehättävää... Meillä on metritolkulla kirjoja ladottuna arkkitehti-isoisän jäämistöstä löytyneeseen kauniiseen kirjahyllyyn. Siitä en luovu, mutta jos sitä ei olisi, valitsisin varmasti tämän kirjahyllyn, hinnasta viis!
  Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin muuten perjantaina pienellä sisustuskauppakierroksella ja näin näitä ekaa kertaa livenä. Voi hitsi että on kyllä fiksut hyllyt. Tarvitsen lisää kirjoja :)

   Millis

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!