maanantai 20. tammikuuta 2014

Suunnittelukohteessa, osa 2.

Muistanette tämän suunnittelukohteeni ja sen keittiön. Seuraavat kuvat ovat saman loma-asunnon kosteista tiloista. Kuten kerroinkin jo aiemmin, sijaitsee tämä kohde upealla tontilla, meren ja laakeiden rantakallioiden ympäröimämä. Halusin koko asunnon, myös kosteiden tilojen materiaalien,  henkivän voimakkaasti ympäröivää luontoa ja siksi  tavallinen keraaminen laatta ei tuntunut sopivan tänne. Valitsinkin kaikkiin kosteisiin tiloihin laataksi erikokoisia Tulikiven vuolukivilaattoja. Materiaali pysyy samana tilasta toiseen, mutta eloa ja mielenkiintoa tilaan saadaan käyttämällä eri kokoisia ja muotoisia laattoja. Kodinhoitohuoneen ulos johtava ovi on laivankansien tapaan tiikkiä, erittäin säänkestävä vaihtoehto.


Lasiovet ovat talon isännän löytö. Ovet ovat läpinäkyviä toiselta puolelta, toinen puoli heijastaa peilimäisesti ja jättää suihkuttelijan katseilta suojaan. Lopputulos on tyylikäs ja yhtenäinen.

-tuija-


6 kommenttia:

 1. Onpa tyylikkään näköistä, tuolla saunoisin itse mieluusti! :) Tiikkiovi sopii tilaan todella hyvin, rakastan tiikkiä muutenkin, kaunista! -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus ei oikein aukea noista kuvista, mutta tila on todellakin tyylikäs:) ja tiikki <3

   Poista
 2. Tuo tiikkinen ovi on aivan täydellinen! Meilläkin kotona ulko-ovi on kohta vaihtokunnossa, haikailen tammisen perään, mutta saattaapa hinnan vuoksi olla tyytyminen johonkin muuhun vaihtoehtoon.

  VastaaPoista
 3. Mistähän on isäntä mahtanut nuo lasiovet löytää? Ovat aikalailla sitä, mitä olen etsinyt, todella hienot!

  VastaaPoista
 4. Sähköpoltin A Astila Ky Laitilasta teki tilauksen, mutta en tiedä tarkemmin mistä. Soittamalla tuonne asia varmasti selviää :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!