tiistai 28. tammikuuta 2014

Sinisen sävyjä

Pitkän  paitsiossa olleen sinisen värin kaikki sävyt näyttävät taas niin raikkailta ja uusilta. Eilen ihastelin raksalla pikkumiehen huoneeseen valittuja sävyjä livenä ja olin niin tyytyväinen. Hieman vihertävään taittuva sininen näytti uskomattoman hyvältä  Ferm Livingin robottitapetin kanssa. Kuvassa sävyt eivät taitu näemmä vihertävään, mutta luonnonvalossa näin käy. Valkolakattu tammilankkulattia viimeistelee huoneen!
Joko sininen viehättää teitä vai vaaditaanko vielä totuttelemista?

-tuija-


18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Hauska tuo robottitapetti :)
  Mitä ohjelmaa käytät? Latasin SketchUpin juuri työkoneelle että A3 tulostus on helpompaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa oleva kuva on koottu Photarilla. Piirtämiseen käytän ajat sitten Amazonilta tilattua Floor planner ohjelmaa :)
   Pitäisi päivittää piirto-ohjelma, mutta katsotaan nyt mihin päädyn.

   Poista
 2. Meidän koti suorastaan huutaa sinistä, yritän kaiken aikaa keksiä, mihin ja millä tavoin sitä lisäisin. Koko talven olen miettinyt onko sininen mulle hetken juttu vai pysyvämpi, mutta pienin sinisin hankinnoin ei hirveästi kukkaro kevenny vaikka olisikin vain se hetken viehätys. Terv. entinen sinivihaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi tosiaan pysytellä edullisimmissa hankinnoissa, mikäli mieli ailahtelee kovin :)
   Sinistä sohvaa ei ainakaan kannata ostaa. Nim. merkki. entinen vaaleanpunaisen sohvan omistaja :)

   Poista
 3. Ihan vielä ei sininen nappaa, ainakaan täysillä. Tosin ihan pikkuisen jo ihastelin nordalin kuvastoa, jossa sininen loistaa aika suuressa roolissa. Joten ehkäpä tässä vähitellen taas hurahdetaan.

  -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen ei tarvitsekkaan mennä mukaa, kummasti sitä silmä kuitenkin tottuu ja kehittää rumastakin vähitellen pakkomielteen ;)
   Koskahan meille saapuu ne inhoamani pastellit?

   Poista
 4. Sininen-sininen ei kelpaa minulle (vielä ainakaan;), mutta turkoosista, vedensinisestä ja petroolista olen tykännyt jo useamman vuoden. Yritän käyttää värejä muutenkin pääasiassa tekstiileissä ja pieninä tehosteina, niin kyllästyminen ei iske niin helposti. Joskus aikoinaan kun sitä sinistä oli sohvat, verhot, matot ja vähän muutakin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin postata kuvia mun sinisestä kaudesta 2000-luvun alussa :)

   Poista
 5. Viikko sitten juuri kirjoittelin blogissa sinisestä, että pitkästä aikaa se alkaa taas miellyttämään omaakin silmää ja pienen tyynyn muodossa uskalsin sitä jo kotiin taas tuoda! :)
  Nuo Fermin robotit ovat ihastuttavat kaverit, meillä robottityynyjä majailee kaksin kappalein pojan huoneessa! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 6. Sellainen "ihan tavallinen sininen", tai vielä pahempaa, mikään vaaleansiniseen viittaava, on kyllä tukevasti siellä ei enää koskaan -listan puolella edelleen. Mutta tuo taitettu on kaunis, sitä en ole tainnut sinne kiellettyjen värien listalle koskaan laittaakaan. Kivalta näyttää suunnitelma, ja tapetti on kyllä hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen sen teini-iässä yhdistänyt vaaleankeltaiseen, ja sen verran traumaa on kyllä vielä, että ehkä sitten siinä sinisen seuraavan tulemisen aallossa... Kymmenen vuoden päästä? :D

   Poista
  2. Ai että, nyt mulle tuli flasback ! Tapetoin lastenhuoneemme yhdeksänkymmentäluvun lopussa siten, että alaosa oli sininen, yläosa keltainen ja välissä boordinauha. Ja molemmat tapetit olivat vielä kuviollisia :)
   Siihen aikaan se oli tyylinhuipentuma!!! Awww ;)

   Poista
 7. Luulin että siniseen taittava vihreä olisi meidän juttu, mutta tuo vihreään taittava aineen on kyllä kaunis

  VastaaPoista
 8. Väri näyttää mahtavalta :)
  Itse olin aina ajatellut, että sininen on siskoni väri, ei minun. Sitten meidän keittiöstä tuli sininen. Hupsis ;) Meillä nyt kyllä muutenkin värit tulla tupsahtelevat ihan hassusti kuin suunnittelematta, kodinhoitohuoneesta tuli vihreä. Pitäisi ottaa siitä jokunen kuva kun se alkaa vihdoin olla valmis.
  Siniseen palatakseni - viime vuoden lopulla katselin raikkaita sinisiä esim. astioissa ja missä niitä nyt oli esillä ja kutkutti kovasti. Koboltinsinistä lasia en kuitenkaan kaipaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän rohkea värinainen :) kuulostaa kivalta .
   Olin unohtanut kokonaan nuo koboltit lasit, aah :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!