keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Printable calender 2014

Työhuoneen seinältä puuttui vielä vuoden 2014 kalenteri. Tänä päivänä netistä löytyy toinen toistaan upeampia vapaasti tulostettavia seinäkalentereita ja sen sijaan, että olisi lähtenyt kauppaan, etsin Pinterestistä omasta mielestäni kauniimmat mallit. Alla nämä taitavien ihmisten aikaansaannokset linkkeineen, jos joku omaa samanlaisen maun ja on vielä kalenteria vailla.
Löytyikö mieluinen?

-tuija-

15 kommenttia:

 1. Tuo Smäm - Sara Woodrow aivan ylimakee - siis mistä sen saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne klikkaa tuota Smän tekstiä ja sitten menen postauksen loppuun siellä on lause "Klicka här för att ladda ner: 1 2 3" ja kalenteri on tulostettavissa tuolta kolmessa osassa.

   Poista
  2. Ja vielä. Tuo on noista ainut, joka on pienemmässä koossa eli postikorttikoossa. Jos haluat isomman täytyy tulosteet suurentaa kopiokoneella.

   Poista
 2. Kiitos Tuija hauskoista linkeistä! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Tuija, niin kivat kalenterit! Tykkäsin erityisesti Mira Molnin ja Only Deco Loven kuvista. Tein itsekin eilen kalenteripostauksen, tosin hieman eri tarkoitukseen ja siellä vilahti myös tuo viimeinen eli Smäm : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasinkin, kun kävin lukemassa kuulumiset ;)
   Ihanat olivat sinunkin kortit!

   Poista
 4. Löytyihän sieltä ;) Smäm-kalenteri jo seinällä.
  Kiitos vielä kerran tästä postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerkesinkin jo kommentoimaan sulle, että olitpa nopea:)
   Ja sulla oli kyllä taas niin mahtavat kuvat ettei tosikaan!

   Poista
 5. Onpa nättejä! Ei ole tullut mieleenkään, että tällaisia on maksuttomasti netistä ladattavissa. Elsken kalenteri vei sydämeni, täytyypä pistää tulostin laulamaan. :)

  VastaaPoista
 6. Onneksi en kerennyt ostamaan kalenteria, kun täällähän niitä! Oma lempparini on tuo viimeinen! Iso kiitos sinulle vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Thank you for showing my printable calendar on your lovely blog! Come back at www.elskeleenstra.nl on February 1st to get the new calendar, welcome!
  Best regards!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!