torstai 30. tammikuuta 2014

Nuta


By nord jatkaa omalla, hyväksi havaitsemallaan, linjalla ja kevätmallisto SS2014 esittelee tyynyissä tuttuja eläinhahmoja.Uusissa tyynymalleissa on myös kuvattuna erillaisia pintoja, joissa valo ja varjot leikkivät kauniisti. Eniten itseä sykähdytti  kuitenkin uusi  pellavamallisto, joka pitää sisällään  vohvelipintaisia, 100%  pellavaa olevia  pyyhkeitä. Kauniit harmaan, valkoisen ja pellavansävyt, yhdistettynä  ultrapehmeään pintaan, saavat huokailemaan ihastuksesta. Ja saman ovat huomanneet jo näemmä muutkin. By nordin omasta nettikaupasta ovat kaikki mallit out off stock, mutta jälleenmyyjät-sivulta löytyvät suomalaiset sisustusliikkeet, joiden kautta voi yrittää kysellä pyyhkeitä, mikäli tarvetta on.

Mietin tovin, miksi nämä näyttävät  niin vastustamattomilta. Kunnes keksin, minulla oli pienenä "nuta" eli kymmeniä kertoja pesukoneessa pyörinyt, pehmeäksi pesty sideharsorätti, mitä kannoin mukanani vuosikausia. Selvä mielleyhtymä. Etenkin kakkoskuvassa roikkuu naulassa ilmiselvä "nuta".
Varoitus! Jos saan tällaisen omakseni, kuljen se mukanani kaikkialle!

-tuija-


8 kommenttia:

 1. Kirjoitin jo tänne kommentin mutta se hävisi taivaan tuuliin julkaisunappia painaessa... Ei kun uudestaan kirjoittamaan siis.
  Yhdellä ystävällä oli täällä juuri pieni pöytäliina kaulahuivina, joten miksei pyyhekin soveltuisi siihen tarkoitukseen :) Itse olen ollut jo vuosia heikkona pehmeisiin vohvelikangaspyyhkeisiin, ja pellavaisina ne tietysti vain paranevat käytön myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ärsyttävintä ikinä, kun huolella kirjoitettu kommentti katoaa johonkin, arg! Onneksi jaksoit kirjoittaa uuden :)
   By nordilla on oma kaulaliinamallistokin, mutta nämä lyövät ne laudalta 6-0. Ihanaa, pöytäliina kaulaliinana, arvostan!

   Poista
 2. Apua!! Ja heti kärkeen pahoittelut siitä, ettei kommenttini liity juuri tähän postaukseen...

  Jossain ikivanhassa postauksessasi mainitsit (ja linkkasit) nettikaupan, olisiko se ollut brittiläinen, jossa myytiin valtavaa valikoimaa erilaisia design-huonekaluja ja valaisimia. Heillä on aina hyvät alet loppukesästä ja alkuvuodesta. Nyt en kuollaksenikaan muista sen kaupan nimeä! Kahlasin jo vanhoja postauksiasi läpi löytääkseni nettikaupan, mutten löytänyt... olisiko sinun mahdollista linkata ja vinkata sellaisia ulkomaisia nettikauppoja joita olet käyttänyt, että löytäisin etsimäni...

  Suuret kiitokset ja kiitos ihanasta blogista :)

  -Millis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oilisiko joku näistä? Jos ei, kerro niin koitan uudelleen. Kaupat eivät kaikki ole brittiläisiä, muua ajattelin, että jos muistat vaikka väärin ;) näitä kun ainakin käytän itse!

   http://www.nest.co.uk

   http://www.edenilluminazione.org/

   http://www.ambientedirect.com/

   http://www.crateandbarrel.com/

   Poista
  2. No se oli heti tuo ensimmäinen :). SUURKIITOS!!

   Poista
 3. Nuo pellavapyyhkeet näyttävät ihanille!

  VastaaPoista
 4. Balmuirilla on vastaavia pyyhkeitä ja ne on ihania!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!