sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kirjaston kalenteritaulut

Viime viikolla postaamistani printattavista kalenterisivuista päätyivät upeat Sara Woodrowin työt kehyksiin asti. Koitin ensin leikata kalenterin korteiksi, niin kuin Sara ilmeisesti on tarkoittanut, mutta jotenkin töiden upeus vaati isomman mittakaavan. Päädyin laittamaan sivut kokonaisina esille Tiimarin loppuunmyynnistä kahdella eurolla ostamiini mustiin kehyksiin. Taulut asettelin kirjaston seinälle pianon viereen. Kaikkien pianistien kauhu, tv-pianon-päällä-viritys,  on myös saamassa muutoksen, koska tv sanoi sopimuksensa irti ja uusi tv sijoitetaan seinälle alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti.


kuva

Tulipa nyt mieleeni kysyä, josko siellä ruudun takana lymyäisi joku tv-korjaaja. Tuo kuutisen vuotta vanha Samsungin smart-tv toimii muuten moitteettomasti, mutta 10-15 minuuttia avaamisesta, se sulkeutuu itsestään, syttyäkseen taas uudestaan...sammuu....syttyy jne. Oma järki sanoisi, että lämmettyään, joku juotos laajenee niin, että kontakti katkeaa, mutta kannatttaako korjata?

-tuija-

14 kommenttia:

 1. Hyvin oli sama maku kalenterin suhteen - minä vein töihin pikkukuvina juuri kyseiset ..teippailin mustaan seinään ja kyllä näyttää hyvältä - kotona on sitten isompana - !!! mietin myös kehyksiä.

  VastaaPoista
 2. Oi näyttääpä ne kauniilta ja hyvä idea laittaa ne tuolla lailla kehyksiin :)

  VastaaPoista
 3. Kalenterin kuvat ovat upeita, ihailin niitä jo aiemman postauksen yhteydessä. Mutta televisio pianon päällä, ai kauheeta! ;)

  VastaaPoista
 4. En valitettavasti osaa auttaa tuon television kanssa... Mutta voi että kun jäin taas tuijottelemaan teidän kodin tunnelmaa, sen aistii tänne saakka :) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Sopii nämä ihanat kalenterit teille kuin nenä päähän.

  Vauva.fi, siellä varmasti joku tietää vastauksen tv-ongelmaan. Löytyyhän sieltä asiantuntija ihan jokaiseen ihmiskunnan asiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah hah, yritän pysyä sieltä pois ja selvitä muilla keinoin ;)

   Poista
 6. Meillä oli vähän samaa ongelmaa saman telkun kanssa.

  VastaaPoista