keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Kelly Hoppen verkkokauppa

Image, black and white blogista kerkesikin jo ilosanomaa levittämää, mutta siitä huolimatta en malta olla minäkin hihkumatta asiasta. Kelly Hoppen, siis SE Kelly Hoppen on avannut varkkokaupan, joka toimittaa myös Suomeen. Kirjoitin Kellystä jo aikoinani täällä.

Kelly Hoppen on englantilainen huippusisustaja, joka aloitti uransa jo 17-vuotiaana. Tänä päivänä hän suunnittelee maailmanluokan kohteita The Kelly Hoppen Interior Studio- yrityksessään. Hän on lanseeranut myös oman tapetti-, maali-, kangas- ja kalustemalliston, joka pitää sisällään kaiken hanoista vuodevaatteisiin.  Aluevaltaukseen kuuluu niin ikään Kelly Hoppen Design School, jossa hän jakaa osaamistaan.
Hoppen on kuuluisa käyttämästään neutraalista väripaletista. Taupe ja beige kuuluvatkin hänen usein käyttämiinsä väreihin, joskin itse pidän eniten hänen valkoisista ja valkomustista kokonaisuuksista. Kellyn sisustusfilosofiaan kuuluu myös aina tietty eleganssi, luksus ja klassisuus.

Onko Kelly faneja?

-tuija-6 kommenttia:

 1. Oi kyllä! Istuvat omaan silmääni paremmin kuin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Ooh, ja apua, miten tuolta voi olla tilaamatta?!

  - Jutta

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti. Suomessa on niin vahvasti pinnalla scandinaavinen retro-moderni-tyyli, että kiva nähdä vaihteeksi jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka pidän skandinaavisestakin muotoilusta, lämpenen näille myös! Kovastikin :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!