maanantai 6. tammikuuta 2014

Katarina Grundströmer

Loppiaisen eyecandiksi laitan upeita kuvia  Katarina Grundstömerin sisustuksista. Katarina on ruotsalainen sisustussuunnittelija ja stailaaja, joka on työskennellyt vuosia ympäri Eurooppaa. Katarina stailaa juttuja myös useille lehdille. Rakastan tuota uuden ja vanhan yhdistämistä. Alla olevat työt ovat melko valkoisia, mutta värikkäämpiäkin kokonaisuuksia löytyy hänen kotisivuiltaan.
-tuija-

P.S. Tänään on viimeinen tilaisuus äänestää Suomen kaunein koti-kisan voittajaa. Jos et ole vielä ehtinyt äänestämään ja haluat niin tehdä, pääset sivulle täältä. Äänestys päättyy tänään 6.1.2014 klo 24.00. Kiitos teille kaikille jo äänestäneille. Jos olette sitä mieltä, että meillä voisi olla kilpailussa mahdollisuus, numeromme on 7. Mukavaa loppiaista kaikille!4 kommenttia:

 1. Moikkelis ja Hyvää Uutta Vuotta tälläkin foorumilla! Onpas ihanat sisustukset, aika paljon saman henkistä, mitä teidän kodissannekin. (Ja te ootte Katarinan kanssa samiksia ulkonäönkin suhteen! :D) On äänestetty, ja agiteerattu muitakin. Katselin tässä nuo tuhat kuvaa teidän kodista, ja ihan on jo vierotusoireita :) Toivotaan että voitto heltiää sit 13.1!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teija, hyvää uutta vuotta! Joo mäkin katsoin, että sisustusmaku meillä on samankaltainen, mutta en yhtään älynnyt, että oltais samannäköisiä. Piti oikein isontaa kuvaa, jolloin mieskin sanoi että olettepas samannäköisiä :))

   Poista
 2. Minäkin ajattelin ,että sinäkö Tuija siellä tikkailla istut:)
  Kiitos vinkistä -pitääpä tutustua tähänkin ..
  Pakko kertoa, että tänä aamuna selailin kaikki ohjelman kodit läpi iPadilta .... olipa nautinnolista . Numero 7 tuo muuten onnea - joten jännätään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, niin mieskin kommentoi :)
   En ollut itse huomannut yhtään! Nyt sormet ja varpaatkin pystyyn, jännittää!!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!