torstai 16. tammikuuta 2014

H&M HOME SPRING 2014

H&M Homen kevät/kesä 2014 mallisto ratsastaa trendien harjalla tarjoamalla kotimallistossaan puuterisia pinkejä,  viime vuoden Pantone-väriä smaragdin vihreää sekä sinistä, jonka uusi tuleminen alkoi jo viime vuonna.

Minua on juuri nyt helppo kosiskella tällä puuteripinkillä, johan siitä postasinkin aiemmin. Muutenkin nämä interiöörikuvat puhuttelevat vanhoine kalanruotoparketteineen, ja moderneine muotokielineen. 


Puhtaista väreistä pitävälle tarjoillaan raikkaita vihreitä ja keltaisia sävyjä ja jo viime vuodelta tuttuja geometrisiä kuvioita. Metalleista kaikki värit käyvät, mutta messinki ja kulta loistavat kirkkaimmin.
Sinisen ja harmaan sävyjä sekä inkat-kuvioita.

Mikä on sinun kevään värisi vai pitäydytkö vanhoissa ja  tutuissa suosikeissa?

-tuija-


8 kommenttia:

 1. Yritin jo aiemmin vastata, mutta silloin taisi vastaus hävitä bittiavaruuteen... Mutta onnea kolmossijasta! Todella upeaa! Niin kuin kotinnekin!

  Meillä roosa jäi asumaan olkkariin tytön juhlien jälkeen. Hankin syksyllä ihanan roosan "turkis"torkkupeiton tytön käyttöön, kun aina pojan kanssa nahistelivat valkoisesta versiosta. Eli jos et löydä neulevaihtoehtoa, ehkä tällainen vaihtoehto kävisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Vekarus. Täytyy nyt vielä koittaa kääntää muutama kivi, ennen kuin luovutan torkkupeiton suhteen :)

   Poista
 2. S.I.N.I.N.E.N. Taivaan, farkun, yön, babyn- kaikki käy :) Paitsi royal ja reflex, yök!

  Onnea pronssista, ykköseksi äänestin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen kausi oli minulla joskus 2000-luvun alussa vielä melko voimakaskin, saa nähdä joko on valmis syttymään uudelleen ;)
   Ja kiitos äänestäsi Sanna <3

   Poista
 3. Mä olen myös löytänyt tuon puuterisen pinkin, se on ihan menoa :). Ikuisia värisuosikkeja minulla ei taida ollakaan, vaan aina kokeilen jotain uutta..turkoosin kanssa elin pari vuotta, nyt se väistyy pinkin tieltä. Sininen farkun sävyssä menee vielä...ja harmaa, valkoinen ja konjakkinahan sävy.
  Hienosti stailattuja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa, valkoinen ja konjakkinahan sävy yhdistettynä puuteripinkkiin, love it! Ja kuvat, varsinkin ylimmät puhuttelevat suuresti.

   Poista
 4. Ostin viime keväänä jossakin mielenhäiriössä meidän olkkariin vaaleanpunasävyisiä sohvatyynyjä. Taisin katsella niitä muutaman viikon, jonka jälkeen siirsin tyynyt vaivihkaa tytärten huoneisiin. Tänä keväänä yritän vastustaa jossakin vaiheessa arvattavasti esiin puskevaa väripakkomiellettä tai suunnata sen kukkakimppuihin, kun värikkyys ei vaan olen mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli kuitenkin loppusijoituspaikka tyynyille ja voi olla turvallisempaa jatkossa pitäytyä kukissa tosiaan ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!