torstai 19. joulukuuta 2013

PANTONE Color of the Year 2014 -Radiant Orchid-

"Lumoava harmoninen fuksia, violetilla ja vaaleanpunaisella pohjavireellä". Näin kuvaa ensi vuoden Pantone 2014 väriksi valittua, Radiant Orchidia, Leatrice Eiseman, Pantone Color Instituten pääjohtaja.

Yh, oli ensimmäinen ajatus. Jos joku väri ei nappaa itselläni ollenkaan, niin nimenomaan liila. Etenkin se vaalea siniseentaittava sireenin liila, millä englantilaiset tuntuvat maalaavat joka jumalan seinän. Radiant Orchid taittaa kuitenkin pinkillä pohjavireellään enemmän violettiin ja fuksiaan ja on minunkin mielestäni kaunis, etenkin harmaan parina.


 Radiant Orchid-väriä täydentävät mainiosti oliivi ja syvemmät metsänvihreät värit. Se tarjoaa myös upean kompinaation turkoosin ja jopa vaalean keltaisen parina.


 Radiant Orchid elävöittää  myös neutraaleja värejä, kuten harmaata, beigeä ja taupea. Yhdistelmästä tulee kohottavaa ja rohkea olematta kuitenkaan liian voimakas. Tämä yhdistelmä taitaa olla myös enemmän suomalaiseen makuun, kun tuo ylempänä mainittu.

Mitäpä sanoo arvon raati? Love it or Hate it?

-tuija-


2 kommenttia:

 1. Love <3
  Niinkuin nyt kaikkia värejä, äkkiä ei ihan ällöinhokkia tule mieleen. Kakanruskeakin näyttää ihan hyvältä oikeassa paikassa ja seurassa.
  Nuo sinun kuvat vielä lisää kiinnostusta, tyyny on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny onkin kiva, raakasilkki materiaalina vielä korostaa kauneutta :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!