torstai 26. joulukuuta 2013

Itsensä lahjontaa

Joulu, mikä ihana tekosyy ostaa itselleen  kauan mielessä ollut asia. Lahjoin itseäni Vippin klassikolla, poljinroskiksella, jonka hinta on kyllä varsin suolainen, mutta kun kerran olet sitä kädessäsi pidellyt, tiedät konkreettisesti, mitä laatu on. Vipp poljinroskikset saivat alkunsa jo vuonna 1939, jolloin tanskalainen Holger Nielsen suunnitteli sellaisen vaimonsa kampaamoliikkeeseen. Laadukkaasta ja kestävästä jalalla käytettävästä poljinsangosta kiinnostuivat pian myös Marien asiakkaana olevat lääkärit ja hammaslääkärit ja näin Vipp roska-astiasta tuli nopeasti tanskalaisten klinikoiden vakiovaruste.
" Hyvä muotoilu ei koskaan mene pois muodista " , Holger tapasi sanoa ja aika on osoittautunut hänen olleen oikeassa. Vuodesta 1939, Vipp-kokoelma on kasvanut suureksi tuoteperheeksi, jossa on laaja valikoima kylpyhuonetuotteita. Alkuperäistä poljinsankoa on edelleen saatavana viittä eri kokoa.
Hyvä ostos oli, olen erityisen tyytyväinen. Huonona puolena on, että nyt haluaisin myös sen Vippin pyykkikorin. No, tulee se joulu ensi vuonnakin. Lahjoitko sinä itse itseäsi?

-tuija-


17 kommenttia:

 1. Onhan se joulu hyvää aikaa hyvällä omallatunnolla hankkia jotakin pitkään mielessä ollutta. Itse muistin itseäni valokuvaustarvikkeilla. Pinuski/Villa Victoria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokuvaustarvikeista uusi objektiivi olisi kelvannut tännekin :)

   Poista
  2. Ai niin, tervetuloa Pinuski lukemaan ja kommentoimaan :)

   Poista
 2. Kaunis lahjonta, kannatti :). Minäkin lahjoin itseäni valkoisella, pouffilla nimittäin. Pakko muuten vinkata uudesta blogiesittelystä, tuolla blogini sivukonttorin puolella. Siellä vinkataan kivasti tännekin suuntaan. Mukavaa tapsanpäivän iltaa.

  http://sisustusblogeja.blogspot.fi/2013/12/esittelyssa-peltotien-paassa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmin tapa saada, mitä toivoo, on lahjoa itse itseänsä :) ainakin meillä! Ooh käväisenkin heti katsomassa tuota linkkiä. Nyt on aikaa lukea enemmänkin blogeja :)

   Poista
 3. Oih, kelpaisi tuo Vipp minullekin! Tänä vuonna lahjoin itseäni vain Iittalan keittiöpurnukoilla ja öh, ekaa kertaa sitten lapsuuden tämän joulun muumimukilla :D Yleensä lahjon itseäni vähän enemmän mutta tiesin saavani pukilta Balmuirin kid-mohair viltin-ja huivin mitä olin meinannut itselleni hommata, niin jäi itsensä lahjominen vähemmälle :) -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, Balmuir huopa! Ihanaa lahjontaa ja lahjojakin sulla :)
   Muumimukeista minäkin ostan itselleni nuo erikoiserien tuotteet, muita en ole kerännyt (vielä) ;)

   Poista
 4. Ah, Vipp! Aivan I H A N A. Löysin samaisen poljinroskiksen paikalliselta kirpparilta 10e (!!!!!!!!) hintaan eikä sekuntiakaan tarvinnut miettiä ettenkö olisi sitä matkaani ottanut! Toki vanha ja alkuperäinen, mutta yllättäen ruostetta ei juur ollenkaan :)

  Meinasin sanoa, etten lahjonut millään, mutta joo, Moccamasterilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYMPILLÄ VIPP?? Mä en kestä!! Voi onnenmyyrää :)))
   Onneksi olkoon hienosta löydöstä! Ja Moccamasteristakin!

   Poista
 5. Komppaan edellisiä - kelpaisi ehdottomasti myöskin minulle tuo Vipp! Ja kyllä... pikkaisen tuli lahjottua. Muutama päivä ennen aattoa meille saapui Pouff ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pouffit taitaakin olla suosittu lahjonta tänä jouluna :) tulenkin katsomaan!

   Poista
 6. En taida nyt kehdata täällä luetella omia joululahjojani, kun niitä on niin monta. Yhden voin mainita ja se on vessaharja :) En raaskinut ostaa Vippiä, joten valinta osui Menun hieman edullisempaan vaihtoehtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on Riikkaa lahjottu oikein kunnolla :) Älä kuule yhtään ujostele, vaan nauti nainen :)
   Vessaharjaa Vippiltä tekisi mieli itselläkin, mutta ilkeääkö sitä vessaharjasta maksaa moista summaa, jää pohdittavaksi!

   Poista
  2. Juu, nautin toki joka lahjasta mutta vaan hiljaa itsekseni ;) Mulla oli juuri tuo sama dilemma, että jos kyse olisi ollut vaikka roskiksesta, olisin voinut maksaa enemmän, mutta yli 150 euroa tuntui jotenkin järjettömältä hinnalta vessaharjasta. Tuo roskis sen sijaan sopii teidän kylppäriin erinomaisen hyvin!

   Poista
  3. Muistan elävästi joskus nuoruusvuosina sisustuslehteä lukiessani maininneeni äidilleni, että vaikka voittaisin lotossa, en maksaisi vessaharjasta sataa MARKKAA ! Ostamalla nyt tuon Vipp-vessaharjan, söisin sanani ja maksaisin siitä 900 sen aikaista rahaa ;))

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!