torstai 12. joulukuuta 2013

Folded books

Yritin kuvata jo eilen näitä taiteltuja kirjojen kuvia, mutta miten voikin Suomessa olla jo kolmelta niin pimeää, ettei kuvista tule julkaisukelpoisia. Tänään uusi yritys, vaikka ei nämäkään otokset mitään palkintoja saavuta.

"Pelastin" pari pehmeäkantista pokkaria roskiskasasta ja taittelin ne timanteiksi. Tuntuu tuo timantin muoto miellyttävän silmää tällä hetkellä kovastikin.  Olen ihaillut näitä kirjoista tehtyjä taitoksia jo pitkään ja viimein koitin tehdä niitä itse. Varsin helppoja, vaikkakin hiukan aikaa vieviä, nämä ovat tehdä. Jos innostuit, löytyy hakusanalla folded books, paljon tutoriaalia.

 Onneksi nämä päivät alkavat pian pidentyä, odotan jo kovasti!

-tuija-

9 kommenttia:

 1. Onpa kauniita! Voitko linkata ohjeen, jolla teit tuollaisen? Yritin etsiä Youtubesta, mutta en löytänyt tuolla hakusanalla sellaista, jossa oltais tehty tollanen timantti :(

  VastaaPoista
 2. Näistä tuli kauniita! Olen ihaillut sisustuslehdissä ja joissakin blogeissa näitä taiteltuja timantteja ja ylipäänsä timanttia hyödyntävää muotoilua:) Mua ei ainakaan vielä ole alkanut timanttimuoto kyllästyttää, vaikka sitä paljon onkin liikkeellä.

  VastaaPoista
 3. Mulla odottaa myös pari vanhaa kirjaa, ois vaan aikaa käännellä sivuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääntelin sivuja samalla kun söin aamiaista ja jatkoin myöhemmin lounasaikaan. Tuli niin kuin huomaamatta :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!