perjantai 8. marraskuuta 2013

Terveisiä tuulikaapista

Aiemmassa postauksessa vilahtikin jo pienen päivityksen saanut tuulikaappi. Tässä tuulikaappipostauksessa valotin tulevaa ja suunnitelmat ovat nyt jalostuneet siihen saakka, että marokkolaislaatta päätyikin vähän eri muodossa kodarin lattialle ja tuulikaapin lattiaan tuleva sisal on vielä tilaamatta. Tässä kuitenkin tämän hetkinen tilanne, jossa yksi seinistä on saanut yllensä harmaan maalin ja kattoon on kiinnitetty, itsetehty vaaterekki. Kierrätyspaperin säilytysastiana sekä laskutasonakin on Homecraftsin upea kertopuinen säilytin, jonka bongasin aiemmin syksyllä Habitaresta. Vastakkaisella seinällä on korkean tilan akustiikkaa hoitamassa pari harmaata, huopaista akustiikkalevyä. Lisäksi niiden alla on itse joskus aikoinaan tehty penkki helpottamassa kenkien jalkaan laittamista. Ovi on asennettu  50-luvulla ja on sisäpuolelta tiikkiviilua ja ulkopuolelta maalattu mustaksi. Valaisimena funkkis pallovalaisin. Tykkään kovasti noista ovea ympäröivistä ikkunoista. Ne saavat oven näyttämään ilmavalta ja vähän leijuvalta.
Tämä viikko on ollut kertakaikkiaan yhtä  hullunmyllyä, joten yhtään liian pian ei tullut perjantai. Muutama vapaa ja taas jaksaa. Mukavaa perjantaita kaikille, jaksakaa vielä vähän!

-tuija-


12 kommenttia:

 1. Toimii! Tykkään myös tuosta kiiltävästä laatasta, mutta taitaa olla kuran ja hiekan kanssa aika mahdoton pitää siistinä...

  VastaaPoista
 2. Vaaterekki on tosi hieno! Ja ah, itsekin haaveilen tuollaisesta puisesta (edes viilutetusta) ulko-ovesta ja ikkunoista sen ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Haaveilin aina tuollaisesta ulko-ovesta ja kuin sadussa, unelmieni talossa sellainen sattui juuri olemaan!! Kohtalo :)

   Poista
 3. Ihana naulakko! Ja ovi ja ikkunat sen ympärillä, messinkinen postiluukku kruunaa vielä kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Vielä kun tulisi se posti tuosta laatikosta sisääkin, ettei tarvitsisi erikseen tien vierestä hakea :) tai edes aamuinen sanomalehti!

   Poista
 4. Ai että kuinka kiva tila! Niin valoista! Meidän tuulikaappi on niin pimeä kun ei ole yhtään ikkunaa. Haaveilen ikkunallisesta ulko-ovesta, mutta eipä sellaista taida tulla ,kun koko taloyhtiö ei ole innostunut vaihtamaan huonokuntoisia ovia uusiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalo on paras sisustuskeino :)
   Rivitalo asumisen paras puoli ei ole päätösten teko ;)

   Poista
 5. Ihanan valoisaa! Naulakko upea! Saanko kysyä, että mikä sävy teillä on tuo harmaa maali?

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!