torstai 28. marraskuuta 2013

Taitellut timantit

Origami-intoilija oli mielissään löytäessään ihanan Inana Designerin sivuilta kuvat taiteltuihin timantteihin. Näiden tekeminen YouTube videon avulla oli huomattavasti helpompaa kuin pillihimmelin, jonka kanssa tuskailin tovin. Kuvanottohetkellä ulkona oli jo lähes pimeää ja pitkän valotusajan takia timantit ovat epäselviä. Ne kun tahtovat  pyöriä koko ajan ympäriinsä.Täältä löytyy YouTube-video!


-tuija-


4 kommenttia:

 1. Hei!
  Tein mehupillihimmelin innoittamanasi ja tietenkin myös tää täytyy saada!
  Ihania, mitä paperia käytit?
  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitkö? Makeeta ja ilmeisesti vielä hyvällä menestyksellä sait himmelin kasattua. Lukijani ovat bloggaajaa selvästi fiksumpia :)
   Valkoisessa timantissa käytin ihan valkoista kopiopaperia, koko oli A2, harmaa oli paksumpaa kartonkia ja minusta siitä tuli kivan tukeva, parempi kuin kopiopaperista. Kartongin koko hieman isompi kuin A2 leveydessään, mutta pituus oli melko sama. Vaikka kuvista ei käy ilmi, koska ovat epätarkkoja, nämä ovat livenä kyllä todella kauniit. Tykkään hirmuisesti.

   Poista
  2. Ai onko ne niinkin isoja? Siinä videossa se väsäsi sit paljon pienempää versiota. Juu mut hyvä kun tuli kysytyksi, ajattelin ihan ekaksi että tekisin jostain ihan ohuesta silkkipaperista. Kiitti vastauksesta.
   Maarit

   Poista
 2. Apua, lisää tavaraa askartelulistalle. Vakaana aikomuksena on saada ennen joulua tehtyä edes pieni himmeli, nyt näitäkin on pakko kokeilla. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!