lauantai 23. marraskuuta 2013

Kissaongelmia ja ongelmakissoja?

Mitä tapahtuu, kun opetat kissasi raapimaan seinässä olevia raapimislevyjä, huonekalujen sijaan? Oppivatko ne?


No totta hitossa oppivat, liiankin hyvin! Sen jälkeen kaikki seinässä olevat levyt ovat heidän. Myös liian alas asennettu tuulikaapin akustiikkalevy.
Mitä nyt taas?!?


-tuija-


13 kommenttia:

 1. Oijoi, liian oppivaisia kissoja! Onko teillä muuten saaneet koriste-esineet, huonekalut yms. olla rauhassa? Kiinnostaa näin sisustajan näkövinkkelistä kun itsellä on melkoinen kissakuume päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On saanut olla. Kalusteita ei raavita noita levyjä lukuunottamatta ja mihinkään koriste-esineisiin eivät koske. Viherkasveista lattialla olevan terävälehtisen palmun lehden päät maistuvat, eivät muiden ja jostain kummasta ovat oppineet olematta menemättä pöydälle. Harvoin ehkä kerran parissa kuukaudessa täytyy joku komentaa alas pöydältä.

   Poista
  2. Kiva kuulla (kissa)sisustajan kokemuksia! Meillä oli aikoinaan kotikotona kissa, ja eipä sekään kyllä mitään oikeastaan tuhonnut, oli vaan enimmäkseen ihana. :)

   Poista
 2. Hehehee :D Kissataidetta tuulikaapisa :D Rapsutukset teän söpöläisille meän 15v kollilta <3

  VastaaPoista
 3. Ai apua, repesin nauruun tuon viimeisen kuvan kohdalla. Mahtava! :D Onneksi näistä eläinten aiheuttamista yllätyksistä yleensä selviää huumorilla, tai ainakin aika kultaa muistot.

  VastaaPoista
 4. loistava kuva syyllisestä - näinhän se menee :) ei kissat omasta mielestään koskaan ole mitään pahaa tehneet -ihmiset vain ovat ajoittain niin outoja:)..onneksi meillä on allergiaa…ainoa pätevä syy olla laittamatta kissoja:)

  VastaaPoista
 5. Hieno struktuuri tuossa akustiikkalevyssä :P. Ja kuvan kisu ei ainakaan oel tehnyt yhtään mitään... :O.

  Itselläni oli kaksi Norskia ja ne kyllä ihan hyvin raapivat raapimapuuta ja toinen tykkäs raapia sisalmattoa. Mutta huonekalut jäi rauhaan kyllä. Tuntui myös siltä, että se raapimaapuu kuului jotenkin sille toiselle kissalla ja toinen ei siihen sitten kajonnut. Olisko se jotenkin sitten tassujen hajurauhasten kautta merkitty toiselle tms. Onko kellään samaa kokemusta?


  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viaton ilme :)
   Meilläkin on omat suosikit raapimapaikoissa, mutta hätätapauksessa kelpaa muutkin. Akustiikkalevyn on yksin kyllä ominut kuvassakin oleva Hamlet :)

   Poista
 6. Hahahahahaaa! Voi ei! Ja kisu niiiiin syyttömän näköisenä siinä.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!