keskiviikko 23. lokakuuta 2013

"Tyylihuonekalukoti"

Kaksi sanaa! Toinen on kiitos ja toinen on kirosana!
Kiitos siitä, että olette siellä ja vielä erikseen siitä, että olette niin ihania., kannustavia ja mahtavia naisia (miehiä). Eilisen hauskat ja kannustavat kommentit saivat minut vähän välillä naurahtamaan, välillä pyyhkäisemään silmäkulmaa. Että minulle on sattunutkin lukijoiksi tuollaiset kultakimpaleet, kiitos!! Ja todella tarkoitan sitä!

Se kirosana tulee siitä, että mulla on flunssa ja ääni jossain! Siis nenätukossaäänikadoksissaflunssa! No mitäs ihmeellistä siinä sitten on? No se, että MINÄ EN OLE KOSKAAN KIPEÄ! Ihan oikeasti en ole. Kuulun siihen sakkiin, jolle on lapsena syötetty santaa ja pesut tehty kuravedellä ja siten omaan vastustuskykypanssarin, mihin ei tee reikää mitkään nuhat tai tuberkuloosit. Olisi työnantajan unelma, jos minulla se työnantaja olisi. Paitsi tänään, kun on tää FLUNSSA!

Ja nyt kun kuulumisia aloin päivittämään, niin sellainen vielä, että ihan telkku.comista osasin vihdoin katsoa, että meidän jakso Suomen kaunein koti ohjelmasta esitetään 11.11. Ensi maanantaina sarjan aloittaa kolme rintamamiestaloa ja seuraavan viikon maanantaina oli vuorossa "ullakot ja loftit" ja sitten kolmantena maanantaina osassa "kivitalot", ollaan me. Tosin jaksoesittelyssä mainittiin, että "yhdessä on asuttu kauan ja se on sisustettu tyylihuonekaluin", toisessa on "upea autotalli"ja "kolmatta ohjaa viimeisin automatiikka". Koska meillä ei ole autotallia ja taloautomatiikkakin loistaa poissaolollaan, me ollaan kai sitten tuo "tyylihuonekalukoti" , seriously? No kai siiten, kun jakson yhteydessä oli kerran kuvakin meidän makkarista.

EDIT!! Sain eilen illalla viestin tuotantoyhtiöltä, että jakso, missä kotimme esiintyy onkin numero 7. eli vaikka makuuhuonekuvamme olikin livahtanut tuohon kolmosjaksoon, on kotimme esityspäivä 9.12 ja jakson nimi  "Muutettu asuinkäyttöön".
.
Ihanaa on se, että nyt voin ihan rauhassa alkaa katselemaan sarjaa ja  muiden koteja, eikä heti tiistaina vielä tarvitse varata lentoa Siperiaan. Armonaikaa ystävät, armonaikaa!


Sellaista tänään. Mut tää lähtis nyt kiillottamaan niitä tyylihuonekaluja ja parantelemaan ääntänsä. Mulla on tänään treffit Teukan kanssa. Kenen Teukan, no Teuvo Lomanin kanssa tietty. Paikallisessa Rautiassa! Paikkakuntalaiset, nähdään siellä!

Kuvituksena tässä postauksessa on vanhoja random picsejä! Nyt en vaan kyennyt ottamaan uusia kuvia!

vali, vali, -tuija-

21 kommenttia:

 1. Tyylihuonekalusanassa on kyllä sellainen mielikuva liitteenä, joka ei ihan teidän kotiin istu.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, en mäkään niitä löytänyt :)
   Mutta jos tekstin kirjoittaja tarkoitti noita meidän vanhoja kalusteita, ni sitten :)

   Poista
 2. Paranemisia sinne jotta treffit Teukan ja muiden kanssa menee hyvin :) Minä olen ihan kalenteriin merkinnyt milloin ohjelma alkaa. Hyviä kuvia sinusta, varsinkin se jossa uskaltaudut hymyilemään hieman.

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan jo neljä viikkoa (!!) oltu taudin kourissa. Mutta eipä se kyllä työn tekoa ole hidastanut. Eilen sain antibiootit, toivottavasti alkais jo helpottaan sen jälkeen. On tämä kyllä karseeta, kun ei voi edes nukkua.
  HEI! nyt kysyn sulta, kun teilläkin tuo kello/kalenteri näyttää tuolla seinällä keikkuvan.... Kun en saa päähäni, että kenen se on. Ja sellainen pitäisi saada! =)
  Täällä jo kovasti odotellaan Kaunein Koti -ohjelmaa alkavaksi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mä voin vaan kuvitella miltä susta tuntuu. Viimeisillään raskaana ja kuukauden flunssassa, mitä MÄ oikein valitan. Voi sua pientä, toivottavasti antibiootit auttaa!
   Kello on Karlsonin malli, joku flap-juttu se oli nimeltään ;)

   Poista
  2. Helpottaa jo olo... =)
   Kiitos! Löysin kellon, se on Karlsson Big Flip. Eli melkein flap =)
   Näyttää olevan kahdessa koossa 24 cm ja 43 cm leveää, onko teillä tuo isompi?

   Poista
  3. flip tai flap, melkein sama ;)
   ja juu, meillä on tuo isompi malli. Hyvä että voit jo paremmin!

   Poista
 4. Heh, muakin aina naurattaa, kun jossain käytetään sanaa "tyylihuonekalut", kun tarkoitetaan design- tai muuten vain tyylikkäitä kalusteita :D Pikaista paranemista flunssasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin otin sen "tyylikkääksi design'iksi",jonka Tuija hallitsee yhdistämällä omia ja muiden tunnettujen arkkitehtien töitä! ;)

   Poista
  2. Ai te mietitte sen noin. Mulle ei tullu edes mieleenkään :)
   Valitettavasti luulen kuitenkin sitä toista versiota, kun kuvassa näkyy juuri kaareva Emma-sohva ja vanha senkki :)
   Mutta ei se oikeasti ole vakavaa, kunhan murisin jostain!

   Poista
 5. Flunssalle höh, mutta "tyylihuonekaluille" hih! Kiva päästä seuraamaan telkun välityksellä Suomen kauneimpia koteja. Odotan innolla! :)

  -U

  VastaaPoista
 6. Ai että Teuvo paikallisessa Rautiassa? Jokohan se meni?

  VastaaPoista
 7. Hih hih, leuka pystyyn vaan Tuija! Ihan sama miten jossain ohjelmassa kuvataan teidän kotia, me lukijat tiedämme totuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä väritän hiukan näitä juttuja, oikeasti se ei ole lainkaan tärkeää, miten kotiamme luonnehditaan ;)
   Vaikka kyllä mä hiukan kulmiani kohottelin :)

   Poista
 8. Hahaa! Meidänkin koti on siinä ohjelmassa!!! :D jakso tule 23.12!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!!! Ihan mahtavaa! Vitsit, nyt on kyllä ihan parasta, meidän jakso tulee siis 9.12 huolimatta aiemmasta väitteestäni :)
   Tsemppiä kilpasiskolle <3

   Poista
 9. Näytit hyvältä Nikon ja Teuvon kans! :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!