tiistai 8. lokakuuta 2013

Hylly kylpyhuoneeseen

Selatessani Paulinan stailauksia Happy Lights-postaukseen, osui silmääni samalla eräs asia, joka ratkaisi kylpyhuoneen säilytysongelman. Olen miettiny hyllyratkaisua kylpyhuoneeseemme, mutten halua tavanomaisia metallilankatelineitä, vaan jotain tyylikkäämpää ja näyttävämpää. Tällä hetkellä pyyhkeet ovat kierrätyskumisessa, isossa astiassa ja shampoot sekaisin poreammeen tasolla olevassa korissa. Ei järin käytännöllistä.

Kuvan massiivipuinen, vapaasti seinään nojaava hyllykkö on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N!
Yksi sellainen kiitos...hmmm...voisiko tuon tehdä itse?

kuva
Missä teillä säilytetään shampoot ja pyyhkeet?

-tuija-13 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä aihe! Tikkaat näyttävät kivalle, kuten myös kylpyhuoneenne upea, kaareva seinä! Harvoin näkee kaupan hyllyllä houkuttelevia kylpyhuoneen pienkalusteita, niin houkuttelevia, että - tuo pitää saada -fiilis tulisi. Olen juuri suunnittelemassa kylppärin laatoitusta, aluksi haaveilin seinälle upotettuja hyllyjä, mutta koko idea unohtui muuratessa. Samoin ulkopuolelle muuratut säilytykset näyttävät usein kömpelöiltä. Varmaan tyydyn lasihyllyihin, joissa säilytetään shampoot ja pyyhkeet omaperäisesti koukkuihin. Mutta nuo tikkaat, ehdottomasti rakennat itse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta. Kaupoissa on ne samat teräshyllyköt, kaapistot ja peilikaapit, mutta mitään extraa näkee harvoin. Ehkä siksi tuo hyllykkö pomppasi heti silmään. Kaunis, yksinkertainen, mutta toimiva ratkaisu. Meillä on myös yksi seinään aukotettu syvennys, mutta siihen ei paljon mitään mahdu. Pakko kait se on koittaa rakentaa itse, kun noin yllytät ;D D

   Poista
 2. Erittäin hyvä idea! Muutenkin kaikki asiat, jotka tuovat kylpyhuoneeseen huonemaisuutta ovat plussaa! Kaunista! Ala sä valmistamaan noita muillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah, jos nyt saisi yhden ensin itselle saman näköisenä kuin kuvassa ;D katsotaan sitten.

   Poista
 3. Hylly vau, mutta kylppäri mega vau:) Onko teillä saunaa tuossa yhteydessä? Oletko seiniin käyttänyt marmorilaattaa isompana laattana? Olen seurannut blogiasi jo pitkään ,ja kotisi on todella kaunis, mun makuun! Kotinne vaikuttaa todella tilavalta, kuinka monta asuinneliöä teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M :)
   Kyllä on, saunan ovi sijoittuu kuvasta oikealle. Rehellisyyden nimissä sauna on edelleen kesken, joten sitä ei kuvata :)) Täältä näkyy kylppäri vähän paremmin. Marmorilaatan koko on muistaakseni 40x60.

   http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/05/lempipaikkani.html

   http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2012/08/kylpyhuoneen-spa-tunnelmaa.html

   Taloa on laajennettu kertaalleen vuonna -58 ja kokonaispinta-ala on noin 250m2, joten ihan mukavan tilava!

   Poista
 4. Hassua, että vaikka nuo metallilankakorit ovat melkein kaikkien inhokkilistalla, niin vaihtoehtoja ei ole. Pitänee alkaa surffailemaan ja tutkimaan miten asia on hoidossa ameriikan ihmemaassa...
  Itsellä kävi tuuri kun kylppärin tekeminen viivästyi sen verran, että markkinoille ehti tulla Hansgrohen suihkutermostatti, jonka päälle saa hyvin aika monta purkkia ja purnukkaa. Ja jos oma täyttyy lainaan miehen suihkua kun siellä on tilaa ;) Pyyhkeet roikkuvat aika perinteisesti tuon puisen hyllyn pohjaan kiinnitetyissä T-koukuissa (lisätty kuvien ottamisen jälkeen).
  http://tyylikastavaria.blogspot.fi/2013/02/koruja-kylpyhuoneessa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen muunkin asian kanssa on niin samoin, en voi käsittää. Pitäisikö suunnitella mallisto? Kävinkin heti kurkkimassa ja kommentoimassa sun saunaa ja pesuhuonetta :) Kaunista!

   Poista
  2. Kiitos kommentista :) Lämpöpuu on tosiaan kaunista.
   Piti vielä palata kommentoimaan että miten olisi Hulluilla Päivillä lauantaina oleva Pentikin bambuhylly? Onko liian leveä?

   Poista
  3. No piti heti käydä katsomassa bambuhyllyä. Ehkä se on hieman leveäkin, mutta enemmän häiritsee tuo linjattomuus, verrattuna tuohon postauksessa olevan kuvan hyllyyn. Siinä tuo yksinkertainen eleettömyys viehättää. Väri on kyllä kaunis Pentikin hyllyssä :)

   Poista
 5. Toi on hyvännäköinen hyllykkö, paljon komeampi kuin ne perinteiset seinään nojaavat tikashärdellit. Sitten vaan kaupasta massiivipuuta oleva kanki työtasoa ja jiiri laulamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselinkin jo, että 40mm massiivipuista tammitasoa sai Bauhassista 2250mm hintaan 149€. Jos tyytyisi 27mm paksuun,olisi halvempaa, mutta taitaa ulkonäkö kärsiä. We'll see!

   Poista
  2. Kai se menee niin että jos tekee korkean hyllyn ni käyttää paksumpaa tasoa. Puoltoistametrisessä rimpulassa kai toimii toi ohkasempikin.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!