perjantai 4. lokakuuta 2013

Hullut Päivät poiminnat

Hullut päivät tulevat taas ensi viikon keskiviikosta sunnuntaihin! Jos tarvitsisin jotain kotiini, olisivat nämä omat sisustusvalintani. Näistä Hayn plus 9 torkkupeitto on kuitenkin ainoa, mitä edes puolivakavissani harkitsen. 

Artekin Kanto ja E-60 jakkara ovat klassikkoja, joista Kanto jo kotoa löytyykin, tosin tammisena ja jakkarassa viehättää eritoten tuo musta väri sekä Zebra-kangas.


Mitkä olisivat sinun valintasi ja aiotko hankinnat toteuttaa?

-tuija-

Mahtavaa perjantaita!


12 kommenttia:

 1. Onpa harmillista, tämän syksyn kuvastossahan on vaikka mitä mielenkiintoista. Tykkään Hulluissa Päivissä siitä, että hintavampien merkkituotteiden hinnat ovat sen verran alempana, että niitä raaskii miettiäkin. Se "merkkilisän" osuus on monesti minimissä. Koska Tampereen Stockmann on meiltä niin näppärän välimatkan päässä (aiemmin itse asiassa asuttiin melkein vieressä), olen ihan tarkoituksella säästänyt monien isompien hankintojen tekoa syksyyn ja kevääseen, jotta näen kuvaston. Esimerkiksi kodinelektroniikkaa meille on ostettu paljon, samoin olen hakenut laukkuja ja vaatteita. Ensi keväänä on paikallaan pesutornin osto, ja luultavasti senkin odotan ja vahdin Stockalta. Nytkin vaikuttaisi olevan ihan pätevä järjestelmä oikein kohtuuhinnalla. Ja yksi vakiotärppi on aina: ne kodinosaston pienet hedelmäveitset, ihan parhaita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin designtuotteiden alennukset ovat Hullareilla hyviä, vaikka aina välillä kuulee purnausta vanhoista vaatteiden myyntieristä ja vastaavista. Ostan itse kuitenkin vain ennestään tuntemiani merkkejä ja tuotteita, joita olen halunnut jo normaalihinnallakin. Niissä ei ole ollut nokan koputtamista koskaan. Tuo mainitsemani HAY.n peittokin on normaalihinnaltaan 229€ ja nyt siis 159€, joten 70€ alennus on mielestäni jo hyvä. Ja kyllä, noita veitsiä olen itsekin joskus ostanut :)

   Poista
 2. Kyllähän Hullut Päivät houkuttaa, ja etenkin String Pocket -hylly on yksi vakavasti harkittava ostos! Jotain tulee varmasti tilattua, sillä muistilista on jo tehtynä. Toivottavasti ehdin napata suosikkini, sillä verkkokaupasta ne joudun tilaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma. Netistä pitää koittaa ostaa tuote, en usko jaksavani raahautua paikan päälle. Siinä saa kyllä olla nopea sormi ja hermot terästä ;)

   Poista
 3. String ja Kanto houkuttelee niin paljon, että uskon, että kumpikin päätyy kotiini :)

  VastaaPoista
 4. Yksi Flosin valaisin, artekin jakkara ja missonin tyynyt jäivät mieleen, katsotaan jaksanko tunkea ruuhkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A i niin, ne Missonit unohdinkin kokonaan. Pitääkin selata kuvastoa oikein livenä, nettikatalogia on jotenkin hankala selata!

   Poista
 5. ONNEKS en ole Suomessa,olis houkutus ollut liian suuri!!! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jättäisin hullarit väliin kiljuen, jos olisin siellä Pariisissa :)

   Poista
 6. Kanto, blockvalaisin ja nappula-kynttilänjalat kotiutin heti keskiviikkona. Tänään suunnataan uudelleen tutkimaan valikoimia.:) Tosi hyviä tarjouksia mielestäni tänävuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, sulla on ollut hyvä saalis! Oma jäi vaivaiseksi. Uusi paistinpannu ;)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!