lauantai 7. syyskuuta 2013

Väriä makuuhuoneeseen!

Olin jo ehtinyt etukäteen valmistella itseäni blogeissa kiertävää 2500€ sisustushankinta-haastetta varten, joten kun Suvi Valkoisesta Harmajasta sillä minua viskasi, oli postausluonnos jo valmiina odottamassa.
Alunperin haaste on lähtöisin Kertulta ja se kuuluu näin: Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa: Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!

Hauska yhteensattuma tässä oli se, että haastaja Suvi aloitti oman postauksensa aiheesta samankaltaisin  ajatuksin, kuin mitä itsekin olin tuumaillut.
Jos saisin käytettäväksi 2500 € ylimääräistä sisustusrahaa, en haluaisi yrittää korvata määrällä laatua, vaan panostaisin johonkin kalliimpaan, mihin muuten en raaskisi niin paljon sijoittaa. Pieniä ja edullisempia hankintoja pystyy ostamaan helpommin muutenkin, kuin usean tonnin investointeja.
 No mitä sitten hankkisin? Valinta on itse asiassa helppo! Rakastan lähes kaikkea Patrician tuotantoa, aina  Cabochesta   Fat Fat pöytiin ja Smok tuoliin ja nyt toteuttaisin  pitkäaikaisen haaveeni ja ostaisin Patricia Urquiolan ihanaakin  ihanampi GAN Rugs Mangas villamaton, joko suorakaiteen tai pyöreän muotoisena. Hintaa  molemmilla matoilla on 1984€.Miten upealta tuo matto näyttäisikään makuuhuoneemme valkoisella lautalattialla.  Seinät tosin joutuisin maalaamaan uudelleen, koska nykyinen valko/harmaa raidallinen tapetti ei enää sopisi tuohon tyyliin. Iso menetys se ei kuitenkaan olisi,  sen tapetin aika on nyt kohta muutenkin ohitse. Suunnitelmat ovat jo valmiina, vain toteutus odottaa tekijäänsä!
Loput rahat sijoittaisin joko valokuva- tai öljyväriteokseen. Ei nyt ollut hankinnat kovin syksyisiä, mutta näillä mennään!
Ketähän ei ole vielä haastettu? Toivon, että kaikki, jotka eivät vielä ole haastetta saaneet tai toteuttaneet, tekisivät sen. Vinkkaa vastauksesi kommenttilootaan, luen mielelläni sinun valintasi.

-tuija-

8 kommenttia:

 1. Nuo Urquiolan matot (ja ne saman sarjan rahit) on i-ha-ni-a... Erityisesti kyllä matot... Kodin1:ssa oli joku hieman samalla idealla oleva, jota harkitsin makkariin, mutta ei se sitten livenä ollut läheskään samaa luokkaa ja jätin kauppaan... Täytyy siis minunkin odotella, jos tuo sama sisustuskeiju lentäisi meillekin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti käydä katsomassa kodin 1:sen sivuilla mattoa, oikeassa olet, ei hyvä!! Toivoin, että olisi ollut parempi ja paaaallljon halvempi kuin Urquiola :)

   Poista
 2. Varsin erikoinen matto! Tämä(kin) ihan uusi tuttavuus :) Meilläkin tämä haaste odottaa toteutusta ja ihan samoilla linjoilla, jotain hieman arvokkaampaa varmasti keiju saisi tänne kantaa. Alimman kuvan portaat olisi muuten ihan sairaan hienot, vaan ei taida lupaa heltiä Suomessa tuollaisia rakentaa, ainakaan mihinkään uudiskohteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö Petteri, kun joskus näin nämä ekaa kertaa, en tykännyt yhtään :) oli oudot muodot ja tekstuurit, mutta mutta...
   Vuosien mittaan näihin rakastuminen on ollut hidasta, mutta sitäkin varmempaa, siksi uskaltaisin jopa sijoittaa näihin.

   Tuollaiset portaat on äärettömän kauniit, mutta niin kuin sanoit, ei menisi läpi Suomessa. Muuttotarkastuksen jälkeen voi sitten purkaa kaiteet pois ja tietty saneerauskohteessa voi tehdä mitä uskaltaa :) ja sanon uskaltaa siksi, että mä ainakin olisin alta viikon ruumiina noiden kanssa ;)

   Poista
  2. Älkääs nyt, olen kohta 24 vuotta tuollaisia kaiteettomia kulkenut, enkä (vielä) pudonnut kertaakaan. Pitävät vähän nöyränä ;D tosin viimeksi tänään, kun kannettiin muuttolaatikoita niitä ylös, mietin, että olisihan sitä turvallisempiakin...

   Poista
  3. :DD mut pitäis niin nöyränä, että kiipeäisin niitä nelinkontin!!
   Mutta siis ihanko totta tuollaiset ovat menneet läpi rakennustarkastajalta Suomessa?

   Poista
  4. Ovat niin vanhat, ettei taida rakennustarkastajaa olla edes keksitty tuolloin ;)

   Poista
 3. Tässä toinen haaste sinulle http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/09/11111111.html :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!