keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lastenhuoneen tapetit

Hain yhteen projektiini lastenhuoneen tapetteja ja tein samalla kollaasit myös teille. Miten maailma onkaan täynnä toinen toistaan kauniimpia  tapetteja.1.Enkeli 2. Dragon sky, Majvillan 3. Bird branches 4. Dentelle 5. Dots 6. Winter Poppies 7. Stripe 8. Iso tähti 9. Kirsikkapuu 10. Kirsikkapuu 11. Lumme 12. Flowers in the mix 13. Kustavilainen raita 14. Kestikievari


1. Robots 513 2. Pooh 123 3. Scenic Thomas 4. Muumi  5.Winnie the Pooh and Friends 6. Marionette 509 7. Regatta crew 8. Cirkus 9.. Meadow fairies 10. Garzas 11. Harlequin


1. Jänis istui maassa 2. 0wls 3. Karkulaiset 4. Kaleidoscope 5. Happy Harlequins 6. Just for kids 7. Cherry valley 8. Kukot 9. light & bright 10. Hearts & heroes

Löytyykö omaa suosikkia? Jos minulla olisi pienen pieni tyttö, harkitsisin vakavasti tuota Lumme-, Kestikievari tai Kustavilainen raita-tapettia.

-tuija-

12 kommenttia:

 1. Minä rakastan sitä tapettia jossa on pieniä kuumailmapalloja oliskohan se ollut ferm livingin? Noista listaamistasi omaan kotiin haluaisin Harlequinin vaikkei meillä lastenhuoneelle tarvetta olekkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin kaunis tapetti ja kyllä, Ferm livingin malli on kyseessä. Harlequin kävisi kyllä isommallekin tenavalle tai vaikka työhuoneeseenkin, kun ei ole niin "lapsellinen".

   Poista
 2. Ihania! Ferm Living -tapetit ovat suloisimpia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ferm living on osunut mallistoillaan kyllä hyvin tällä hetkellä vallitsevaan trendiin ja ovat monien suosiossa :)

   Poista
 3. Hei Tuija! Olen vähän aikaa seuraillut loistavaa blogiasi. Niin paljon informaatiota ja ihania ideoita! Huomaa kyllä, että olet ammattilainen. Kysyisin täysin tapetteihin liittymättömän kysymyksen, eli mitä mallistoa keittiösi on? Suunnittelemme keittiöremonttia (toivottavasti lähitulevaisuudessa) ja kartoittelen vähän mahdollisia toimittajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi ja kiitos palautteestasi :)
   Keittiö on tanskalaisen Kvikin, saman valmistajan keittiö meillä oli jo edellisessä kodissa. Olen ollut tyytyväinen sekä palveluun, että hinta-laatu suhteeseen.

   Poista
 4. Miten järkevää on korostaa lapsen sukupuolta tapetin tai seinän värillä? Sisustuslehtien pelkistetyt lastenhuoneet ovat lapsen kehitykselle kauhistus. Lapsella on leluja ja tavaroita, jotka tuovat väriä huoneeseen. Ikävää, jos aikuinen on koko ajan korjaamassa leikkejä pois. Aikuisen mielstä kaaos, voi lapsen aivoissa olla järjestys, eihän aikuinen tiedä, mitä lapsi on leikillään ajatellut tai mihin kohtaan leikki on jäänyt. Lapsen ja nuoren huoneen tulee olla seurahakuinen ei -pakoinen. Kestävään kehitykseen ei myöskään sovi lastenhuonetapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postausta tehdessä kävikin mielessä, että joku puuttuu varmasti värin mukaan tehtyihin kollaaseihin. Kokosin ne värin mukaan kuvien estetiikan takia, en sukupuolirooleja jakaen. Ethän sinä edes tiedä kummalle sukupuolelle olin tapettia hakemassa ja silti katselin kaikkia värejä ja malleja, niinkuin kuvistakin näkyy. Jos lastenhuoneita on useampia kuin yksi ja lapset ovat suhteellisen samanikäisiä, suosittelen huoneiden jakamista siten, että toinen olisi leikkejä varten ja toinen nukkumista. Tällöin vältytään nimenomaan siltä, että leikkejä joutuisi keräämään pois illan tullen. Suosin lastenhuoneissa myös kalusteita, jotka kasvavat lasten mukana, en varsinaisia lastenkalusteita. Tässä tapauksessa asiakas haluaa huoneeseen lastenhuoneen tapetin ja se hänelle sallittakoon. Useat tapettimallit ovat myös sellaisia, että ne kestävät aikaa pidemmällekin. Totuus on kuitenkin se, että oli lastenhuoneen tapetti millainen tahansa, se tahtoo olla vaihtokunnossa jo ennen kouluikää. Melko kärkkäästi esitit (anonyyminä tietysti) päätelmiä kolmen kollaasin perusteella.

   Poista
  2. Sisustuslehdissä ei kyllä näy aikuistenkaan tavaroita missään ja silti ne varmasti ovat olemassa ;) Go Tuija, hyvä vastaus :)

   Poista
  3. Enemmän kuin lasten, voisimme olla huolissamme miestemme mielenterveyden puolesta, kun ne joutuvat sentään koko ikänsä asumaan meidän sisustushullujen naisten lavastamissa kodeissa :DD

   Poista
  4. He eivät milloinkaan voi tietää voivatko kuivata astioita näkyvillä olevaan pyyhkeeseen vai salaiseen kaapissa olevaan ;) :D

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!