keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Habitare vol. 1

Tämän päiväisiä tunnelmakuvia Habitaresta. Ekaa kertaa koitan iPhonella postata, saas kattoo onnistuuko ja näkyykö kuvat. Kuvat on räpsitty surkeaakin surkeammalla puhelimen kameralla, vaikka järkkäri oli kassissa. Koitan huomenna olla ahkerampi.


10 kommenttia:

 1. Odotan kyllä niin kovasti lauantaita kun oma messupäivä koittaa! :) Oliko hyvä kokonaistarjonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, enpä oikein tiedä. Ehdin melko vähän kierrellä tänään, oli tapaamisia niin paljon. Huomenna olen viisaampi, mutta jotenkin yleisilme jäi vaisuksi :(

   Poista
 2. Mäkin kävin tänään messuilla! :) En ole ikinä ottanut niin vähän kuvia kuin tänään, mutta tulipahan kierreltyä. Sai ihan rauhassa kierrellä, kun porukkaa oli vähemmän kuin yleisöpäivinä ja viikonloppuna tulee sitten hengailtua ahead!-arenalla portaalin porukan kanssa eikä ehdi juuri kierrellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollut kuvattavaa kovinkaan paljon. Ehkä huomenna uusin voimin onnistuu paremmin ja totta, tykkään ammattilaispäivinä kaydä, kun ei ole tungosta :)

   Poista
 3. Juu ainakin heti aamusta oli hyvinkin rauhallista :)
  /Siru

  VastaaPoista
 4. Kiva että postaat edes kännykällä. Mutta hyvä että sanoit että vaisua. Mulla on ollut se fiilis habitaressa jo muutaman kerran, joten luulen että jää lysti väliin tänä vuonna.

  VastaaPoista
 5. Tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta joudun tunnustamaan blogiöveröintini=) Löysin erinäisiä teitä blogiisi ja muutamien päivien aikana olen lukenut kaikki postauksesi=) Kiitos niistä ja uusia odotellen!=)

  Anna

  VastaaPoista
 6. Etkä lukenut!!! Voi ei, mikä urakka. Sähän oot jo ihan täynnä mua ja mun juttuja :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!