torstai 15. elokuuta 2013

Ikea katalogi ja paperikauppa

 Aamupäivä meni Turussa  ja Cirkuksen Joannan postauksen innoittamana päätin samalla pyörähtää myös Ikean paperikauppa osastolla. Aikaa tällä shop-in-shop osastolla olisi helposti saanut menemään enemmänkin, mutta siinä hetkessäkin mukaan ehti tarttua pari juttua. Olo oli kuin pienenä tyttönä, ennen lukuvuoden alkua, kun sai  räplätä kaikkia niitä ihania, uusia tuoksukumeja, kyniä ja uutta penaalia. Vaikka ihan edellä mainittuja tarvikkeita ei myynnissä ollutkaan, löytyi hyllyiltä toinen toistaan kauniimpia lahjapapereita, teippejä, naruja ja paketteja.

Mukaan nappasin muistilappupaketin, joka on siis tuo puupölkyn näköinen kuutio ja ruskean kirjoitusalustan.

Ikean  katalogi 2014 ilmestyy tavarataloihin vasta 23.8, joten sitä en päässyt livenä selaamaan, mutta täältä sen jo pystyy lukemaan.

Riippumatta siitä, aikooko ostaa Ikeasta mitään vai ei, on katalogin ilmestymistä aina odotettu. Kauniit ja inspiroivat interiöörit ja esillepanot ovat aina luonnistuneet Ikealta hienosti. Odotatko sinä Ikean katalogia?

tuija-


13 kommenttia:

 1. Odotan ja kautta aikojen Suomen eka kuvastokin jostain laatikosta löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, itselläkin on ollut ne kaikki, mutta kerran vuodessa käyn kaikki esitteeni läpi ja heitän vanhat pois, muuten en mahtuisi itse työhuoneeseeni. Olisi kyllä myöhemmin kiva vertailla ja varsinkin nähdä ajan kuva vuosikymmenittäin. Nyt sitä on niin ajassa kiinni, ettei sitä pysty vielä selkeästi näkemään. Pitää mennä ajassa eteenpäin melko paljon, ennen kuin hahmottaa mikä on ollut 2000-luvun kuva.

   Poista
 2. Kyllä vaan odotan ja aiemmin jo tänään bongasinkin Ikean kuvaston nettiversion, piti heti kahlata läpi. Päällimmäisenä jäi mieleen juuri nuo paperitavarat ja nukkekodin kalusteet -myydäänköhän heti loppuun? Jäin myös miettimään sitä, miten moni kaluste on jonkun design-tuotteen kopio -tai hyvin monesta kalusteesta tulee ainakin joku muu kaluste mieleen... No, tällaisia mietteitä tänään. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, unohdin katsastaa livenä ne nukkekodin kalusteet. Olisi odottamassa projekti kummitytölle ja niitä piti katsastaa. Tuosta kopioinnista, tuntuu, ettei muuta enää olekaan kuin jonkun kopioita tai juuri noita inspired-kalusteita. Tänään on vähän huonompi päivä itsellä ja se tuntuu heijastuvan koko ajatusmaailmaan, ehkä huomenna on jo valoisammat vastauksetkin :)

   Poista
  2. No eipä ihme, kun luin sun päivitystä toisaalla... :( Huomenna taas uusin voimin!

   Poista
 3. Ainahan sitä odottaa, nettiversio on tosin jo plärätty täälläkin osoitteessa :)
  /Siru

  VastaaPoista
 4. Sama juttu, nettiversio selattiin pariin kertaan heti kun se sähköpostiluukusta kolahti :) Odotan silti saavani myös paperiversion hyppysiini, pidän vielä enemmän lehtien selailusta nojatuolissa. Tuo paperikauppa kuulostaa mahtavalta, pitäisiköhän suunnata Haaparantaan lähiaikoina... Toiveissa mm. kivoja papereita lahjojen paketointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari käy ihmeessä. Lahjapapereita oli niin hennoissa pastellisissa sävyissä kuin mustavalkoisissa graafisissakin sävyissä, oli myös valmiita lahjapussukoita, teippejä, naruja, kaikkea kivaa vaikka kuinka :)

   Poista
 5. Kävin aiemmin tällä viikolla Ikeassa hakemassa vähän pakkausmateriaaleja, mutta silmiini ei tuollaista osastoa osunut. Olin toki liikkeelläkin melko kiireellä. Missä tuo oli Raision Ikeassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, olivat sillä osastolla, missä ovat säilytyslaatikot ja toimistotarvikkeet.

   Poista
 6. Hei kenen&minkä niminen toi mosaiikki on? Siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta on Laattapisteen marmorimosaiikki IPE CARRARA ESAGONO 32X30,5 WAX FINISHED PATCH 3, arkkihinta on 40,60€
   Upea on ja käy vaikka vain tehosteeksi!

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!