maanantai 5. elokuuta 2013

Ceramic drums

Aurinkoista maanantaita kaikille.
Olen pitkään ollut ihastunut noihin keraamiseksi rummuksi kutsuttuihin jakkaroihin/pöytiin ja olen käyttänyt nyt muutaman hetken etsiessäni Suomesta jälleenmyyjää  niille. Keraamiset rummut ovat todella monikäyttöisiä kalusteita sekä sisälle, että puutarhaan, johtuen niiden toiminnallisesta koosta sekä kosteutta kestävästä materiaalista. Niitä voi käyttää alla olevan kuvan tapaan kylpyhuoneissa ja jopa puutarhassa. Ulkokäytössä ne täytyy kuitenkin korjata sisälle talveksi, jäätymisen ja halkeamisen estämiseksi. Rumpuja saa useissa eri väreissä sekä kuvioaiheissa, joista itseäni kiinnostaa valkoisena lähinnä tuo alla oleva malli sekä marokkolaishenkinen rei'itetty versio. Jenkkiläinen The Find sivusto kerää kätevästi näkyville eri mallit ja hinnat toimituskuluineen, mutta tietääkö joku teistä, onko näillä jälleenmyyjää Suomessa? Amazon.comista näitä näkyy saavan mukavaan 89$ lähtöhintaan, toki lisäksi tulevat tullit ja alvit Suomeen tilatessa. Mutta näkyypä tuolla The Findissa, jollain toimittajalla olevan tuo sama malli hintaan 489$, joten vertailu tosiaan kannattaa.Kaikki informaatio otetaan kiitollisuudella vastaan.


-tuija-

14 kommenttia:

 1. Minäkin kuulen mielelläni mistä näitä saisi! Katselen muutenkin noita ulkomaalaisia sisustusohjelmia huokaillen että kunpa täältäkin saisi tuollaisia huonekaluja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, Suomessa on loppujen lopuksi aika pieni valikoima, varsinkin kun työkseen sisustaa. Onneksi netin tultua työvälineeksi, on maailmalta tilaaminen helpottunut huomattavasti. Jos ei näitä kukaan Suomessa toimita, täytynee sitten tilata Amazonista tai alkaa tuomaan itse maahan ;)

   Poista
 2. Ah, saitpa aikaan yhden "pakollisen" ostoksen lisää =D Todella kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ha hah eikö vain, maailmalla näitä on näkynyt lehdissä jo iät ja ajat, mutta ovat täällä sitten uusi juttu, kun en muista missään nähneeni ja toimittajan löytäminenkin tuntuu olevan kiven alla :)

   Poista
 3. Mä olen kanssa ihaillut noita jo pitkään ja mielelläni kuulen tuoko joku Suomeen...
  :) Siru

  VastaaPoista
 4. Oi miten kauniita! Muutama tuollainen olisi ihan täydellinen lisä terassille. Mulla kävi toki heti mielessä, että kätevähän dreijaisi tuollaiset itsekin... Mistähän sitä saisi aikaa kaikille proggiksille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai osaatko dreijata? Sitä taitoa olen kokeillut ala-asteella viimeksi, joten voisi olla aika hupaisaa designia tuloksena :)

   Poista
  2. No osasin ainakin joskus, mutta nykyään ei oikein ole paikkaa, johon mennä sitä tekemään, muutamaan vuoteen ei ole tullut kokeiltua. Aluksi vaikeaa, mutta kun hiffaa homman jujun, aika hauskaa.

   ps. Nauroin ääneen tuolle alempana olleelle tupsu-kommentille. Tassels-täti on painunut minunkin verkkokalvoilleni :D

   Poista
  3. Uskon että pitäisi dreijaamisesta , se näyttääkin kivalta.
   Terv. Tuija the tassels ;D

   Poista
 5. Hmm.. Makuasioista ei voi kiistellä. Mulla tulee tästä postauksesta, vaikka yleensä tästä blogista pidänkin, mieleen sen yhden ruotsalaiset miljonäärivaimot jenkeissä rouva Montazanin eriskummallinen TUPSU- innostus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ha hah, varmasti jos yhdistää kovin runsaaseen sisustukseen, voi tullakin :)
   Mutta katsoppa tuota ylintä kuvaa, tuleeko siitäkin?

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!