keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Työkeikkalöydöt

Kesä on siitä mukavaa aikaa, että työkeikkaan voi yhdistää pienimuotoista lomailua ja maaseutumatkailua. Tämänpäiväinen kohteeni sijaitsi saaristossa ja matka sinne taittui osin lossilla.
Takaisin tullessani pysähdyin Kustavissa yhdessä sisustus Outletissa ja yhdellä antiikkikirpputorilla. Mukaan tarttui kesäinen kori nahkahihnoilla sekä Porin panimon vanha juomakori. Molempien hinta oli 20€.


 Molemmat ostokset ovat omaan makuuni hiukan hempeitä, mutta niiden lopullinen sijoituspaikka tuleekin olemaan vintin kesähuoneessa, jonka tyyli saakin poiketa normaalista. Kuvaamista varten sijoitin ne tuohon kotimme klassisimpaan huoneeseen, makuuhuoneeseen. Hyvin näyttävät keskustelevan keskenään :)Lossimatkalla töihin

Katsokaa miten hurmaavan saunamökin löysin matkalta. Vaikka kuvasta ei sitä taida nähdä, oli pikkuruisen saunamökin julkisivu kuin roomalaisesta huvilasta pylväineen päivineen.Matkalla oli pakko pysähtyä tämän tästä hiukan kuvaamaan ja tämä näky nauratti eritoten :D


Mökkiläisiä?


-tuija-

10 kommenttia:

 1. Tuo viimenen kuva on kyllä hauska :D. Ihana rivi. Ja vitsit mitä löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Hienot löydöt! Huvitti tuo sauna, ei aina tehdäkään hirrestä, ja toi vika kuva nauratti ääneen! ;) Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Minkäniminen outlet ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli ihan vaan nimellä Sisustus Outlet ja kyhätty pystyyn nähtävästi varsin nopeasti, koska ikkunassa oli vaan käsinkirjoitettu lappu nimenä ja sisällä ei todellakaan ollut muuta kuin noita erillaisia koreja sekä jotain kynttilä(?)jalkoja ja -pidikkeitä. Joten ainoastaan sitä paikkaa varten ei kannata Kustaviin lähteä, muuten kyllä Kustavi on kiva paikka :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Kustaviin voisi hyvin tehdä kesäisen retken ilman outlet-houkutustakin.

   Poista
 4. Työsi kuulostaa hauskalta :) Voisitko joskus kertoa lisää jostain suunnittelujutustasi? Se vanhemman pariskunnan keittiö taannoin oli minusta hieno muutos :)
  Sinä kun pidät design valaisimista niin mitäs olet mieltä tästä Iittalan uudesta Leimusta? Ihastuin siihen Avotakassa todenteolla, pitää elokuussa käydä kaupassa katsastamassa ihan luonnossa jos ei asuntomessuilla pistä silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan työtäni kovin, mutta loppupeleissä työ tämä on siinä, missä muutkin. Aina on niitä vähemmän mukaviakin päiviä ja kiire kova. Kesällä nuo keikkamatkat on kauemmaskin ihan jees, mutta voisin kertoa myös työkeikasta, milloin jäin auton pohjasta kiinni lumihankeen keskelle ei mitään. Olin siellä tunteja jumissa yrittäen kaivaa autoa irti käsillä lunta kauhoen ;)
   Työkeikoista voisin joskus taas kertoilla yleisesti, mutta kuvien julkaisuun tarvitsen aina tietysti asiakkaan luvan.

   Poista
  2. ai niin unohdin ihan tuon Leimun, pidän kyllä, kaunis on. Vähän samanhenkinen kuin Harri Koskisen Muutolle suunnittelema Cosy.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!