lauantai 13. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja aleostoksia

Indiedaysiin siirtymisen yhteydessä piti määrittää kaksi kategoriaa mihin bloginsa haluaa liittää. Valitsin toiseksi luonnollisesti sisustuksen, mutta toinen oli vaikeampi. Tykkään tehdä ruokapostauksia, mutta pelkkä ruokakategoria olisi ollut liian rajattu, joten lopulta päädyin lifestyleen. Se on vähän kuin "muut" kategoria ja on aika salliva.  Sen kunniaksi esittelen nyt jotain muuta kuin sisustushankintoja. Jos muoti ei kiinnosta yhtään, palaan kyllä ruotuun  pian, joten tule silloin takaisin :)

& Other Stories nettikaupasta löysin alelaareja kaivaessani, jotain kiinnostavaa ja jotain mikä ei tietysti sitten ollutkaan alessa. Täysnahkaiset italialaiset mustat ballerinat kultaisilla soljilla. Kengät ovat ulkopohjia myöten täyttä nahkaa ja jalassa todella pehmeät ja mukavat. Myin hetki sitten pois käyttämättömät mustat Tory Burchin Revat, koska malli ei vaan istu omalle jalalle ja hankin nämä tilalle. Hintaa oli muistaakseni 68€, mikä on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen näin laadukkaan oloisesta kengästä.


Toinen hankinta oli  ollut jo pitkään mielessä ja nyt sen toteutin. Yves Saint Laurentin, tai nykyään vain Saint Laurentin, Argo sormus punaisella kivellä. Net-a-porterin -60% alessa hintaa jäi  78€. Kaikki värit turkoosia (97,50€) lukuunottamatta olivat tuon hintaisia. Sormuksen maagisuudesta kertonee jotain sekin, että äitini jonka mielestä "rumat vaatteilla koreilee" ja Tarjoustalosta saa varsin hyviä vaatteita,  kuittasi hankinnan sanoilla: "Onpa kaunis, tilaatko minullekin".


Muotibloggaajaa minusta ei saisi, vaikka muodista tykkäänkin ja sitä seuraan, mutta mitäs mieltä siellä ollaan, kiinnostaisiko joskus harvakseltaan tämänkaltaiset postaukset? Nyt saa kivittää tai nyökkäillä hyväksyvästi, sinua kuunnellaan.

Lämmintä lauantaita kaikille!

-tuija-

14 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaa :) En osaa sen syvällisemmin perustella... Oletpa kauniit kengät löytänyt, eikä sormuksessakaan ole vikaa. Ei hme, että äitisikn on tykännyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eritoten kiinnosti teidän pitkään mukana olleiden ahkerasti kommentoivien lukijoiden mielipide. Siis kiva heta, että kiinnostaa :)

   Poista
 2. Anna tulla vaan! On kiva lukea lemppariblogissa myös muista kauniista asioista.

  -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, hyvä homma että kiinnostaa ja tuohan se vähän vaihteluakin. Kiitos kovasti kun viitsit ottaa kantaa!

   Poista
 3. eipä voi kuin myöntää,että makusi miellyttää olipa ALA mikä tahansa! :D

  VastaaPoista
 4. Kiinnostaa :) Ihana sormus *jatkaa surffailua nettikauppaan*

  VastaaPoista
 5. Täytyyhän sitä aina vähän siitä normaalilinjasta poiketa, eli rohkeasti vain mitä mieleen juolahtaa! Ei mulla kyllä mitään sanottavaa tai mielipidettä ole kengistä tai vaikka kosmetiikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Kaiva vaan sinäkin esiin se salainen kenkäfriikkisi ja postaa päivän asu- ja asustekuvat :D

   Poista
 6. Kiinnostaa minuakin. Eikö sisustaminen ja vaatteiden\ asusteiden shoppailu kulje käsi kädessä ? Missäs muuten myyt kenkiä joita et enää tarvitse, joka kerta kun ollaan nähty on sinulla ollut kivat kengät :D terv. Taru

  VastaaPoista
 7. Taru, yleensä en myy vanhoja kenkiä missään, mutta nyt olivat ihan käyttämättömät ja eivät sopineet minulle malliltaan, joten laitoin huutonettiin. Olen niin pihi kengistäni, että usein pidän ne vaikka jostain syystä eivät tulisikaan käytetyksi ;))

  VastaaPoista
 8. okeij, sama vika itelläkin. Tai sit ne mun kengät on jo niin huonossa kunnossa, että lentää suoraan roskikseen :)

  VastaaPoista
 9. Kiinnostaa kovasti:) Kiitos ihana lukea näitä.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!