sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Neljän tähden illallista ja antiikkimarkkinoita

Ihana, tapahtumarikas ja lämmin viikonloppu takana. Perjantaina kokoonnuimme ystävien mökille kuuden hengen ja yhden koiran kokoonpanolla. Ohjelmassa oli neljän tähden illallistapaaminen ja kuka vielä sanoo, ettei pienellä kaasuliedellä voi kokata gourmeeta? Emäntä oli loihtinut mahtavan menun aina kesäkurpitsalipstikkakeitosta paistettuun siikaan, fenkolipyreeseen sekä mansikkaraparperijuustokakkuun. Voi nam!Iltaa jatkettiin vielä yömyssyn merkeissä kaupungissa, paikkana hulpea Baltic 38. Sanonee purjeveneistä jotain ymmärtäville enemmän kuin allekirjoittaneelle. Taisi tuulla ulkona, kun kuva on niin tärähtänyt ;) tai jotain...

Laivakoira MaksLauantaina suunnistettiin Lokalahdelle joka vuotisille Antiikki Klaaran Ulla Sainion järjestämille antiikkimarkkinoille. Antiiki-, keräily-, ja vintagemarkkinoiden pitopaikkana toimii Nopperlan tilan parisataa vuotta vanha tiilinavetta, joka on vankkaa antiikkia sekin. Sen käsinlyödyt tiilet on tehty Lokalahden Ruissaaren kartanon tiilitehtaalla.
Samaisilta markkinoilta ostin viime vuonna ne myöhemmin kehystämäni vanhat kuparipiirroksetMarkkinoilla oli esillä myös Raija Orasen töitä

Tällä kertaa mukaan ei tarttunut täältä mitään, mutta oman kaupungin P.H. Virtasen antiikkiliikkeestä kyllä. Nimittäin 30-40 luvun ikkuna, jonka lasit ovat aaltoilevaa, vanhaa lasia. Hintaa tällä isolla ikkunalla oli 30€. Tiedän, ei kannattaisi kertoa muille, mutta meillä on täällä todellinen aarreaitta! Kerron myöhemmin ikkunan tarkoituksen.


Olipas sillisalaattia tämäkin postaus, mutta olkoon!

-tuija-

6 kommenttia:

 1. Ihania inspiraatiokuvia! :) Etenkin pullo, jonka ympärillä on laudoista suojahäkki. Selkeä DIY-kohde koiraperheeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!
  Ottaisitko minuun yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Moi taas :) Ei sillisalaattipostaukset haittaa mitään, kiva välillä tuulettaa ajatusta niin lukijalla kuin kirjoittajalla kun ei ole niin vakavaa. Tuosta edellisen postauksen pöydästä olen pikkuisen kade ;) Teillä jaetaan hyvää tavaraa ilmaiseksi. Tai sitten saat ne kuvissa näyttämään paremmilta kuin ne luonnossa näyttävät jolloin kaikki eivät välttämättä huomaa mitä siitä voisi tulla. Itselläni on joku addiktio vanhoihin tuoleihin. Harmi vaan kun innostus ei riitä niiden kunnostamiseen ja puolivalmiita tekeleitä ei voi keräillä määrättömiin. Ja ei niitä valmiitakaan ehkä joka nurkkaan sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, täytyy myöntää että meillä on kiva kierrätyskeskus. Osa tavaroista ja huonekaluista maksaa muutaman kympin, osan saa ilmaiseksi. Yleensä minua kiinnostavat tavarat ovat niitä ilmaisia. En tiedä kertooko se minun ja kierrätyksen työntekijöiden erilaisesta sisustusmausta vai mistä ;)
   Tämä yksilö oli purettuna ja melko mitättömän näköinen sellaisenaan, sekin varmasti ratkaisi. Mutta olen sieltä ilmaiseksi tuonut myös vierashuoneen 50-luvun senkin ja yhden Artekin pöydän, joten...
   Jaan kanssasi addiktion tuoleihin ja valitettavasti kyllä muihinkin projekteihin, mutta vedän itse pintakäsittelykursseja ja siellä voi sitten omiakin juttuja laitella. Tila vaan tahtoo olla rajallinen meilläkin, vaikka sitä paljon onkin.

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!