sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sunnuntai

Sunnuntai-iltaa kaikille. Mikä keli, meillä on vieläkin asteita yli 20, vaikka kello käy jo puolta yhtätoista. Minä, niin kuin varmasti te myös, olen viettänyt kaiken mahdollisen ajan ulkona. Olemme rakentaneet pergolaa ja jes, se on nyt valmis. Kunhan saan vielä kalusteet paikalleen ja pergolaa ympäröivän istutusalueen kukat istutettua, laitan kuvia tulemaan.
Muuttaessamme tänne, ei pihalla kasvanut yhtään perennoita, lukuunottamatta  pionia, jonka löysin vahingossa ränsistyneiden Angervopuskien keskeltä. Pioni on todennäköisesti alkuperäisestä pihasuunnitelmasta talon alkuvuosilta, joten hyvässä lykyssä se on yli 80 vuotta vanha. Siirsin raukan parempaan maahan, mutta koska pioni ei tykkää siirtämisestä, se ei todennäköisesti kuki pariin vuoteen.Kuvia pihasta ei siis nyt ihan vielä ole saatavilla, mutta laitan sen sijaan kuvia kukista, jotka ostin  paikallisesta kukkakaupasta. Ja se kukkakauppa ei olekaan mikä tahansa kukkakauppa, vaan uskomaton satumaa täynnä mahtavia kukkia, taidetta ja inspiroivaa luovuutta. Kauppaa ei oikein voi kuvata sanoin, se pitää kokea itse. Hannan omilta sivuilta voi saada jonkun käsityksen.

Katsokaa muuten minkä värinen Hortensia!
Nyt hyvää yötä, palataan huomenna!

-tuija-

2 kommenttia:

  1. Ihan kesä on vihdoin täällä!! Hortensia ja pioni ovat mun lempikukkasia, taidankin tänään mennä kotiin kukkakaupan kautta :)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!