tiistai 11. kesäkuuta 2013

Rankka päivä

Olipahan päivä! Kuten eilen kerroinkin, on meillä häärännyt aamusta saakka Solarfilmsin tuotantoyhtiön  kuvausryhmä. Olemme mukana syksyllä Ava kanavalla esitettävässä  ohjelmassa, jossa etsitään Suomen kauneinta kotia. Päivä on ollut mielenkiintoinen,  mutta myös raskas. Etenkin kun ennen tätä päivää,  kaksi edellistä kului kiinnitellen puuttuvia listoja, paikkamaalaten ja siivoten. Tänään jouduin kameroiden eteen ja tositoimiin esittelemään ja kertomaan kodistamme. Vaikka olen tottunut esiintymään, eivät tv-kamerat ole arkeani, joten pientä hyperventilaatiota oli ensi alkuun havaittavissa.

Nappasin itsekin muutaman kuvan kerrankin kokonaan siististä ja pölyttömästä kodista.Pojat eivät sen sijaan aristelleet tai karttaneet kameroita, vaan ahkerasti seurasivat koko päivän tuotantotiimiä ja tarkastivat  työn laadun. Riitaa veljesten välille tosin meinasi kehkeytyä, kun kumpikin halusi maata pienellä punaisella matolla, jonka kuvausryhmä toi mukanaan. Maton tarkoitus selviää ohjelmassa syksyllä.
Ja Thomas seurasi esimerkkiä. Seuraavaan kuvattavaan kotiin siirtyikin varsin karvainen ja vähän riidan tiimellyksessä revittykin punainen matto :)
-tuija-

26 kommenttia:

 1. Ai että! Tuleepa varmasti hyvä jakso! Jäänpä innolla odottamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun on niin vaikea katsoa omaa esiintymistäni, joten itse en odota niin kovasti :)

   Poista
 2. Vau, kuulostaa hienolta päivältä!

  VastaaPoista
 3. Huokailen näiden kuvien äärellä, teillä on niin kaunista! Selkeästikin kuvausryhmä on ollut ihan oikeassa osoitteessa :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on niin kaunis koti että nyt tuli kyllä kuvausryhmä oikeeseen kotiin :). Oli varmasti upea päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea, jännittävä ja hemmetin pitkä päivä :)
   Kiitos HEINIE sanoistasi!

   Poista
 5. Mielenkiinnolla jään jaksoa odottamaan, teillä on kyllä niin kaunista! :)

  VastaaPoista
 6. Vai sellaista teillä, pitääpä muistaa asettautua syksyllä Avan äärelle :)

  VastaaPoista
 7. IIIK, en malta odottaa :) Loistava juttu!!

  VastaaPoista
 8. Ohjelmaa odotellessa! Teillä on niin upea koti!

  VastaaPoista
 9. Upeaa! Eipä oikein muuta tule mieleen :)

  VastaaPoista
 10. Wau, onpa jännää nähdä miltä teillä näyttää. Valokuvat ovat kuitenkin hieman erilaisia kuin liikkuva kuva niin voi olla että tulee sellaisia ahaa-elämyksiä siitä miten tilat liittyvät toisiinsa. Meillä ei vain ava näy mutta pitää kurkkia sitten netistä :)

  VastaaPoista
 11. Kotinne on taatusti ohjelman arvoinen! Aurinkoista kesää! :)

  VastaaPoista
 12. Upea koti! Kivasti noista yksityiskohdista huomaa, että ne ovat mietittyjä ja voi jopa arvata mitä niitä valitessa on mietitty. Harmi, etten osaa tehdä samaa omassa kodissani. :)

  Ihanat myös nuo kissat! Meilläkin on kaksi otusta ja ne ovat aina tutkimassa kaikki uudet, kotiin ilmestyvät asiat. Tämän hetkiset lempiasiat taitavat olla olohuoneen uusi matto ja makkarin nurkkaan unohtunut matkalaukku. Mokomat höpsöt. :)

  VastaaPoista
 13. Upealta näyttää!! Ihana myös tuo ulkoa tuleva valo.

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!