maanantai 10. kesäkuuta 2013

Marmoria, mustaa ja kuparia

Asiakastyöhöni tilaama marmorimalli näytti niin houkuttelevalta mustalla työpöydällä vihreän saniaisen vieressä, etten voinut olla kuvaamatta kolimikkoa myös teille.

Mustan Arabian ruukun ostin kierrätyskeskuksesta kolmella eurolla!Meille saapuu huomenna kuvausryhmä ja se tietää siivousurakkaa, joten palaan asiaan  huomenissa!
Mukavaa maanantaita kaikille.

-tuija-

2 kommenttia:

 1. Huvittavia toisaalta nämä trendien vaihtelut. Kodista voikin tulla aika trendikäs kun sille ei vain tee mitään tarpeeksi pitkään aikaan. Meillä kun on ysärikylppäri ja wc laatoitettu (feikki)marmorilla. Ei olis vähän aikaa sitten voinut ajatellakaan, että ne vois ikinä näyttää tätä päivää olevilta:) Samalla omaankin silmään ne on alkaneet näyttää paremmilta kuin aiemmin. Toisaalta ärsyttävää, että niin sitä vain helposti alkaa pitää sellaisista jutuista mitkä on tällä hetkellä in vaikka kuvittelee oman makunsa olevan enemmän vapaa trendien vaihtelusta.
  Teidän koti todella ansaitseekin tulla kuvatuksi! Mukavaa kuvauspäivää!
  Elsie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juurikin näin! Sisustustrendit kiertävät kehää samalla lailla kun muotikin. Kun tarpeeksi kauan kuluu aikaa, tulee tietyt värit, materiaalit ja muotokieli uudelleen muodikkaiksi. Näin on ollut niin kauan kuin tyylejä sisutuksessa on tunnettu. Tosin ihan samalla tavoin sisustus ei itseään kertaa, vaan mukaan tulee sen hetken twistit. Innovaatiot, työstötavat ja materiaalien yhdistely. Ei meistä kukaan pysty kokonaan sulkemaan itseään ulos trendistä ja sen vaihteluista. Minäkin sorrun niihin yhtälailla, vaikka asian tiedostankin :)

   Poista

Hei! Kiva kun kävit, vielä mukavampaa on, mikäli päättäisit jättää viestin!